Védelem minden síelési stílushoz

Forrás: turizmus.com

 2019. január 10. 15:55

Az Allianz Téli Sportok utasbiztosításával ügyfelei a legnagyobb biztonságot élvezhetik a sípályán belül, illetve az Allianz Extrém Sportok utasbiztosítással a sípályán kívül is. Az Allianz megbízható biztosítói hátterével és asszisztencia szolgáltatójának közreműködésével, ügyfelei még a legváratlanabb helyzetekben felhőtlenül tölthetik idejüket síelés, snowboardozás, vagy pályán kívüli extrém síelés közben is.

Kortalanul köthető biztosítás
Az Allianz napi díjas utasbiztosításai korhatár nélkül köthetőek. Ráadásul az Autó Assistance kiegészítő biztosítás megkötésével akár 15 éves gépkocsit vagy motort is biztosíthatunk, így akkor is nyugodtak lehetünk, ha ügyfeleink autóval vágnak neki téli kalandjaiknak!

Biztonság a váratlan helyzetekben is
Az Allianz Téli Sportok, illetve az Allianz Extrém Sportok utasbiztosítása – az abban meghatározott limitekig, – védelmet nyújt a belföldön bérelt, valamint a saját sportfelszerelésekre és a sportolás közben okozott testi sérülésre és dologi károkozásra is. Amennyiben például útlezárás akadályozza a hazajutást, ügyfelei biztosítása automatikusan meghosszabbodik a 24 órás segítségnyújtó telefonszolgálaton történő bejelentést követően.

Teljes körű védelem és sürgősségi ellátás
Az Allianz Téli Sportok és Extrém Sportok utasbiztosítás platina csomagja limit nélküli sürgősségi ellátást nyújt ügyfeleinek baleset vagy megbetegedés esetén, és téríti a felkutatást, a hegyi és helikopteres mentést, és akár a repülővel történő hazaszállításköltségét is. A biztosítások fedezetet nyújtanak továbbá a fel nem használt síbérlet költségére, az Extrém Sportok utasbiztosítás pedig a társadalombiztosítás keretében igénybevett belföldi gyógykezelés költségeit is téríti, arra az esetre, ha az extrém sportra hivatkozás miatt azok az ügyfélre hárulnának.

 

Allianz. Társ az élet útján.

Ha Ön is szeretne az Allianz partnere lenni, további információért írjon az utasbiztositas@allianz.hu címre!

(X)

Kapcsolódó cikkek

Allianz - Társ az élet útján

2018. szeptember 05.