Vegyen részt a Sigep & AB Tech Expo vásáron!

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. november 28. 15:05

2023. január 21–25. között Olaszországban, a Rimini Vásárközpontban várja a látogatókat az édesipari vendéglátás seregszemléje, a Sigep.

A SIGEP kihagyhatatlan esemény, amelynek során felfedezheti a szakmai újdonságokat és az édesipari vendéglátás legújabb trendjeit: alapanyagok és hozzávalók, gépek és felszerelések, berendezések, csomagolás és szolgáltatások öt szektor számára (fagylalt, cukrászat, sütőipar, csokoládé és kávé).

Egy páratlan esemény, ahol találkozhat a szakmai partnerekkel, hogy egyeztessen velük az üzleti lehetőségekről, bővítse kapcsolatait és értesüljön az újdonságokról.

Fotó: Italian Trade Agency/Sigep

A 44. SIGEP – The Dolce World Expo az AB Tech Expo-val párhuzamosan kerül megrendezésre, amely a 7. Technológiák és Termékek Vására a Sütőipar, a Cukrászat és az Édesipar számára.

Az AB Tech Expo a szektorok teljes technológiai hátterét lefedi, a raktározástól a receptek megalkotásán át a tésztától az elkészítésig, a kelesztésen, sütésen, hűtésen, daraboláson és végső csomagoláson át, mely természetesen a minőségbiztosítást is magában foglalja.

NÉZZE MEG VIDEÓNKAT!

A vásár 28 pavilonjában olyan cégekkel találkozhat mint a Carpigiani, Gruppo Optima, Babbi, Lavazza, Valrhona, Polin Group, Tagliavini, Eurovo, Lantmännen Unibake és sokan mások.

A Sigep & AB Tech Expo-n  megtalálja az újdonságokat és a legmegfelelőbb termékeket cége számára!

REGISZTRÁLJON AZ INGYENES BELÉPÉSRE JOGOSÍTÓ JEGYÉRT

(X)
__________________________________________________
Borítókép: Italian Trade Agency/Sigep