Vend-Tex: A turizmus talpra állítása az egyik legfőbb feladatunk

Forrás: turizmus.com

 2020. május 11. 08:00

Mint minden partnerünk, ügyfelünk fejében, úgy a miénkben is az a legfontosabb kérdés, hogy mi lesz a turizmussal a járvány után. Hogyan tudunk talpra állni? Mivel tudunk segíteni egymáson? Szállodai textília gyártóként szeretnénk részt vállalni ebben a feladatban, hiszünk az összefogás erejében.

Soha nem volt még ennyire nehéz helyzetben a szállodaipar

Minden idők egyik legnehezebb időszakát éli a turizmus, ami nagyban érint minket, a Vend-Tex Kft.-t is. A koronavírus-járvány és következményei egyik napról a másikra semmisítették meg azt, amiért az elmúlt 27 évben dolgoztunk. A szakemberek szerint legalább 5-6 hónapnyi szélsőséges krízissel kell számolnunk, és ez után is lassú lesz a regenerálódás. Most egy közös célunk van: a túlélés.

Hiszünk, hogyha ez a szakma, ez a „nagy család” összetart, könnyebben és gyorsabban túljuthatunk a krízisen.

Mi így segítjük elő a turizmus újraindítását – megnövelt minőség és élettartam

Szállodai és éttermi textília gyártóként a mostani helyzet minket is szerencsétlenül érint gazdaságilag, de igyekszünk úgy felfogni, hogy kaptunk egy kis ajándék időt, amit a termékeink és az üzletviteli eszközeink fejlesztésére fordíthatunk.

Jelenleg weboldalunkat olyan irányba fejlesztjük, ami segíti az ügyfeleinket az egyszerűbb és gyorsabb ajánlatkérésben, textíliabeszerzésben. Ezzel párhuzamosan olyan újításokon dolgozunk, amelyek növelik a termékek élettartamát és minőségét, mivel ez minden eddiginél fontosabb kérdés lesz a vírus utáni időszakban, az újraindulásakor.

A gyenge minőségű textíliákkal ahelyett, hogy egy étterem vagy szálloda spórolni tudna, sokkal inkább rejtett költségeket halmoz fel. Hiszen a rossz minőség hozadéka, hogy egy textília sokkal hamarabb elhasználódik,  rövid időn belül cserére szorul – így évente vásárolhat szállodai és éttermi textíliát ahelyett, hogy 3-4 évente, vagy akár ritkábban tenné ezt.

Utazz itthon, vegyél hazait – ez a gazdaság újraindításának kulcsa

Segítse a magyar gazdaság talpra állását azzal, hogy magyar munkaerő által előállított termékeket használ szállodájában – legyen az szállodai textília, konyhai alapanyag vagy tisztítószer.

A hazai termékeknek egyébként hatalmas előnye van a messzi országokból beszerzett áruval szemben: az ellenőrizhető minőség!

Tudta, hogy a Vend-Tex Kft.-nél már az ajánlatkérés előtt lehetősége van mintakollekciót kérni, így a minőséget ellenőrizni?

 

Nem tudjuk megjósolni, hogyan alakul a turizmus újraindulása, mi is csak a szakemberek előrejelzéseire hagyatkozhatunk. Szeretnénk önt arra sarkallni, hogy hazai beszállítók termékeit válassza a külföldiek helyett. Segítse a magyar gazdaság talpra állását azzal, hogy magyar munkaerő által előállított termékeket használ szállodájában!


(X)