Vérpezsdítő partnerparti Mamaison-módra

Forrás: turizmus.com

 2016. február 27. 13:22

Nem hazudtolta meg magát a budapesti CPI hotelek csapata: a Mamaison Hotel Andrássy szállodában megrendezett brazil partnerpartin karneváli hangulattal, szambával, olimpiai versengéssel és brazil ételkülönlegességekkel várták a csaknem 100 partnert, akiknek Izaurát is ki kellett szabadítaniuk.

Mára szokásnak mondható, hogy az Mamaison Hotel Andrássy-ban és a Mamaison Residence Izabellában élménnyé teszik a szakmai networkinget ezeken az alkalmakon. Hiszen hol van az előírva, hogy hasznos ismeretségekre, gyümölcsöző kézfogásokra csak öltönyben és tárgyalóasztal mellett lehet szert tenni? Igaz, valójában nem is ez volt a fő célja könnyed hangulatú estének, hiszen leginkább köszönetnek szánták partnereiknek a tavalyi, és megelőlegezve az idei együttműködésért.

 

Hogy emlékezetessé tegyék, a vendégeknek csoportokba rendeződve különböző sportágakban kellett összemérni tudásukat, mint például a dekázás vagy a szinkronúszás szárazföldön, de a játék része volt egy feladvány is, melynek leggyorsabb megfejtése vezette el a győztes csapatot ahhoz a szállodaszobához, ahol Izaura raboskodott. A hangulatot szambatáncosok és capoeirás fiúk is fokozták.

 

Nagy-Szász István igazgató azon túl, hogy az értékes nyeremények fejében játékra buzdította a résztvevőket, kiemelte: 2015 legfontosabb történése az volt, hogy a Starlight Suiten Hotel Mérleg üzemeltetését  december 1-től a CPI Hotelshez tartozó CPI Hotels Hungary Kft. vette át. Ahogy arról korábban beszámoltunk, az üzemeltetőváltás kisebb névváltoztatással is járt, a szálloda Starlight Suiten Hotel Budapest néven működik tovább.