Vezeték nélküli szállodai zárak 25%-kal olcsóbban

Forrás: turizmus.com

 2014. október 29. 12:00

Az év végéig még 25%-os kedvezménnyel kaphatók az ASSA ABLOY kínálatában elérhető RFID technológiával működő, vezeték nélküli VingCard szállodai zárak. Ha most rendel beléptetőt az ASSA ABLOY-tól, a zárak és a kártyák kezeléséhez szükséges szoftvert is ajándékba kapja.

Az RFID technológiával működő, vezeték nélküli VingCard beléptetők legnagyobb előnye, hogy telepítésük nem igényel fúrást vagy vésést, így az ajtó szerkezete nem sérül, tehát nem csökken a tűzállóság és a hangszigetelés szintje sem. Ezért elsősorban azoknak a szálláshelyeknek ajánljuk, akik a meglévő kulcsos rendszerüket szeretnék egy olcsóbban üzemeltethető és biztonságosabb közelítő kártyás beléptető rendszerre cserélni. Ideális választás ugyanakkor 10-50 szobás, új építésű moteleknek, apartmanoknak, fogadóknak vagy szállodáknak is, hiszen telepítése gyors és egyszerű. Nedves környezetben is használható, ezért wellness-szállodáknak is kiváló megoldást jelent. Ráadásul a vendégek dolgát is nagyban megkönnyíti, mivel csuklópánttal és kulcstartóval is nyitható, melyet a fürdőzők akár a medencébe is magukkal vihetnek.
Rendeljen most a 25% kedvezménnyel elérhető szállodai zárakból!

 

A kényelmes használaton túl a VingCard szállodai zárak nagy előnye, hogy kiemelt biztonsági fokozattal rendelkeznek, mivel – szemben a mágneskártyákkal – az RFID közelítő kártyák nem másolhatók. A VingCard Signature és Classic beléptetők ráadásul online és offline rendszerbe egyaránt integrálhatók, így könnyedén összekapcsolhatók a szállodai rendszerben található zárak, széfek és minibárok. Ezzel jelentősen csökkenthető a recepción töltött várakozási idő, mivel a vendégek érkezésekor és távozásakor a recepciós könnyedén megnézheti a szoba állapotát, hogy járt-e már ott a szobaasszony, illetve ellenőrizheti a minibár fogyasztását. A szállásadók számára a másik fontos előny, hogy az online rendszerbe integrált zárak a rendkívül alacsony akkufeszültséget igénylő Zigbee alapú technológia segítségével kommunikálnak. A zárakhoz tartozó elemek élettartama pedig jelentősen meghosszabbítható, akár 3-4 évre is kitolható.
Rendeljen most 25% kedvezménnyel VingCard zárakat az ASSA ABLOY kínálatából, és a hozzá tartozó szoftvert is ajándékba kapja! (x)