Villásreggelitől a gálavacsoráig

Forrás: turizmus.com

 2021. november 18. 15:42

Megjelent a Villásreggelitől a gálavacsoráig című, a vendéglátó rendezvények lebonyolítási formáiról, szervezésük gyakorlatáról szóló szakkönyv átdolgozott, második kiadása.

Mészáros Tibor és Voleszák Zoltán „Villásreggelitől a gálavacsoráig” című szakkönyvének első kiadását kedvezően fogadták, hiánypótló szakkönyvként értékelték a rendez­vénypiac szereplői és az oktatási intézmények.

A most megjelent második, átdolgozott kiadásban a jelen kor elvárásai és gyakorlata szerint frissítették az elméleti, a rendezvények lebonyolítási formáiról szóló részt, valamint a kapcsolódó mintaajánlatokat. Az anyaggyűjtés során neves szakmai szervezetek, elismert vendéglátóipari vállalkozások és szakemberek támogat­ták munkájukat.

A könyv megjelenését szakmai szervezetek, neves szakemberek és vállalkozások támogatták

Fotó: MVI

A könyvben az elméleti részen kívül 18 vendéglátó rendezvénytípus kerül bemutatásra a rendelésfelvételtől a választékon át a lebonyolításig.

A könyv lektora Kovács László, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke volt. A kiadványról bővebb információ a www.voleszak.hu honlapon található