VingCard Allure – a személyre szabható megoldás a beléptetésben

Forrás: turizmus.com

 2021. június 16. 08:00

Ismerje meg a VingCard Allure-t, amely nem csupán egy szállodai zár, hanem egy design panel, amelyen a szobaszámot, a szálloda logóját, illetve egyéb funkciókat is meg lehet jeleníteni.

Az egyedi megjelenés a szállodákban talán sosem volt olyan fontos, mint napjainkban, ezért a VingCard Allure zárak az ASSA ABLOY Global Solutions-től már megszokott megbízhatóság és biztonság mellett a fali panelek széles választékával teremtenek új lehetőségeket az egyéni elképzelések, ötletek és dizájn megvalósításában.

Az Allure zárak a kiválasztott technikai megvalósítástól függően többféle verzióban és árfekvésben elérhetők, akár online verzióban is. Természetesen támogatja a Mobile Access technológiánkat is, amellyel a vendégek okostelefonjukat használva juthatnak be a szobájukba és a szálloda egyéb területeire.

A VingCard Allure RFID-zárakhoz a fali panelek széles választéka érhető el, amelyek személyre szabhatóak (design, szín, képek, illusztrációk, feliratok, háttérvilágítás stb.), valamint kiegészíthető egy szobai panellel is („Ne zavarjanak” és ”Takarítást kérek” kijelzésére).

Mivel a design a VingCard Allure esetében fontos szempont, ezt még tovább hangsúlyozhatjuk az opcionális Valli &Valli és a Fusital design kilincsekkel. A rengetegféle színben, formában és kivitelben elérhető kilincsek közül nem egyszerű a választás – de egészen biztos, hogy a vendégek értékelik majd azt a kiemelkedő megjelenést és minőséget, amely a zár, az ajtó, illetve az egész szálloda koncepciójába illeszkedik.

Néhány példa a választékból

Keressen minket ajánlatainkért!

Márkus Annabella

Area Sales Representative Hungary
Mobile:    +36 70 334 2868
E-mail:    annabella.markus@assaabloy.com

Oláh Péter

Area Sales Representative Hungary
Mobile:    +36 30 158 2727
E-mail:    peter.olah@assaabloy.com

(X)