VingCard beléptető rendszerre váltott a Thermal Hotel Visegrád****superior

Forrás: turizmus.com

 2018. október 15. 10:00

Az ASSA ABLOY Hospitality VingCard FLEX rádiófrekvenciás záraival szerelte fel épületét a Thermal Hotel Visegrád****superior. Közel 15 év elteltével aktuálissá vált a rendszer korszerűsítése, amely általános jelenség a kétezres évek elején épült szállodák esetében.

„Az új beléptető rendszer megvásárlását az indokolta, hogy a szálloda nyitása óta használtuk a régi zárakat, melyek már nem feleltek meg a mai kor követelményeinek. Szerettünk volna egy egyszerűbben használható, modern, korszerű berendezést telepíteni, mely mind a vendégek, mind pedig a munkavállalók kényelmét is szolgálja. Több cégtől kértünk be árajánlatot, de ár-értékarányban az Assa Abloy Hospitality ajánlata volt a legoptimálisabb számunkra, így döntöttünk mellettük.

Szállodánk lassan 15 éve, 2004.03.26-tól várja Vendégeit. A 174 szobás, 10 konferencia teremmel rendelkező, ****superior besorolású szálloda a Dunakanyarban, Budapesttől mindössze 45 km-re található. A környék legnagyobb konferencia- és szobakapacitással rendelkező szállodája regionális viszonylatban vezető szerepet tölt be, de magyarországi viszonylatban is a legkedveltebb szállodák közé tartozik. Egyedülálló római és török hangulatú wellness részlege remek kikapcsolódást nyújt mind az egyéni vendégek részére, mind pedig az egész napos konferencia program után a rendezvényekre érkező vendégek számára is. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a hozzánk érkező Vendégeknek olyan minőségi szolgáltatásokat biztosítsunk, amivel kellemessé tehetjük szállodánkban való tartózkodásukat. Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy szolgáltatásain kszínvonalát folyamatosan magas szintjen tartsuk és minél több elégedett vendéggel büszkélkedhessünk.” – emelte ki Nagy-Bándli Zsófia, a a Thermal Hotel Visegrád****superior értékesítési igazgatója.

„A rendszer telepítésének időpontjáról több ízben egyeztettünk a szállodával, mivel a zárcsere idejére nem zárhatott be a hotel. Az elmúlt években több ezer vendégszobát kellett üzemeltetés közben felszerelnünk VingCard zárakkal, így ez a Thermal Hotel Visegrád****superior esetében sem okozott problémát. Végül nem találtunk olyan időpontot, amikor a szálloda közel ne teltházzal üzemelne, így augusztus végén, kevesebb mint 3 nap alatt végeztünk a telepítéssel, amely a vendégszobákon kívül egyéb közösségi tereket is érintett. A szálloda összesen 185 darab VingCard zárral újult meg, amely az érintésmentes technológia mellett már a Mobile Access technológiára is elő van készítve.” – mondta el Dömse Dávid, az ASSA ABLOY Hospitality magyarországi értékesítési vezetője.

A VingCard Visionline szoftvere a beléptetés mellett az épület irányítási rendszer (PMS) szerves részét is képzi, így a kártyaírás vagy éppen a vendégfogyasztás kártyára történő terhelését ezen keresztüllehet megoldani, amely nagyban megkönnyíti a személyzet dolgát, csökkentve a hibázási lehetőséget és az ezzel töltött munkaidőt.

A VingCard megoldásokról tudjon meg többet a honlapon, vagy az alábbi elérhetőségeken:

Mail: david.domse@assaabloy.com

Telefon: +36 70 905 4646

(X)