Virtuális kulccsal nyitható okos zár most 30% kedvezménnyel

Forrás: turizmus.com

 2018. július 11. 11:00

A HOGE Kft. biztonságtechnikai kínálatában elérhető, okostelefonnal nyitható ISEO Libra okos zárat most 30%-kal olcsóbban rendelheti meg. Az ISEO Libra online verziójában nincs szükség mágneskártyára vagy más eszközre a nyitáshoz, a belépést biztosító virtuális kulcs elküldhető e-mailben.

Teljes kontroll távolról:

Az ISEO Libra online verziójában a belépést biztosító virtuális kulcs elküldhető egy okostelefonra, amit a zárhoz közelítve egy alkalmazás segítségével a vendég azonnal be tud lépni a szobájába, apartmanjába. A bluetooth technológiás okos zárral a vendéglátó anélkül tud meghatározott időre jogosultságot adni vendégeinek (pl. péntek délután 16 óra és vasárnap 14 óra között), hogy személyesen találkozniuk kellene. A virtuális kulcsot egy gombnyomással elküldheti e-mailben. Ideális megoldás apartmanok, vendégházak vagy épp rövid távú lakáskiadással foglalkozók számára.

Az ISEO Libra zárnál nincs szükség kábelezésre vagy az ajtó átalakítására, egyszerűen a hengerzárbetét cseréjével telepíthető. A beléptető rendszerekkel ellentétben nem igényel szoftvert a működtetése, a hozzáférési jogosultságok kezelése, belépések naplózása egy ingyenesen letölthető applikáción keresztül történik.

Takarítson meg időt, pénzt és energiát, telepítsen ISEO Libra okos zárat, kérjen ajánlatot vagy rendelje meg most a HOGE Kft. 30%-os akciójában!

(X)