Virtuális MICE Business Day: Hamarosan nyílik az online órarend!

Forrás: turizmus.com

 2020. november 17. 18:19

Már csak pár napja van, hogy csatlakozzon Magyarország legnagyobb szabású virtuális üzleti turisztikai eseményéhez, a MICE Business Day-hez! Most házhoz visszük Önnek a 18 hazai és nemzetközi előadót, valamint a 30 kiállítót. Maradjon képben! Csatlakozzon még ma!

A délelőtti, élőben közvetített konferenciát online platformon megvalósított B2B workshop követi, amelyen – a korábbi években megszokott, de most virtuális formában megvalósuló - one-to-one találkozók során tárgyalhatnak egymással a résztvevők. A nap teljes programját az alábbi linken tekintheti meg: https://micebusinessday.hu/rendezveny/

 

A szakmai nap teljes kommunikációs platformjának megteremtőjeként a Visual Europe Group fontos célként tűzte ki, hogy az élő rendezvényen megszokott funkciók a digitális térben is hozzáférhetők legyenek. Az idei eseményen ezért ugyanúgy lehetőség lesz a konferenciák meghallgatására, 1-2-1 meetingek lebonyolítására, a helyszínek, szolgáltatók bemutatkozására, mint korábban, sőt, a résztvevők ezt most kényelmesen, az irodából vagy az otthonukból becsatlakozva is megtehetik.

Az egyedi arculatra szabott virtuális standokon „személyesen" várják majd a kiállítók a potenciális partnereket, akik a tárgyalás mellett, a kiállító kiadványaiba is belelapozhatnak, sőt a prezentációját is megtekintheti. Így teljes képet kaphat az adott szolgáltatóról.

 

Miért érdemes szakmai vásárlóként részt venni a virtuális MICE Business Day-en?

  • mert ez Magyarország egyetlen hivatás turisztikai networking eseménye, amelyhez ezúttal a saját irodájából, kényelmesen csatlakozhat;
  • mert az online órarend segítségével 12 tárgyalási időpontban találkozhat meglévő és potenciális, új partnerekkel úgy, hogy egy lépést sem kell tennie az íróasztalától;
  • mert szakmai vásárlóként, ha minimum 4 időpontot foglal a kiállítókhoz, akkor ingyen vehet részt a délelőtti, élőben streamelt szakmai konferencián, amelyen izgalmas előadásokat, kerekasztalbeszélgetéseket hallgathat meg;
  • mert kedvére barangolhat az esemény virtuális felületén;
  • mert külön, személyre szóló „használati utasítást" kap a virtuális platform kezeléséhez;
  • mert a magyar kiállítókon felül külföldi szolgáltatókkal is összeismerkedhet a virtuális térben;
  • mert házhoz küldjük Önnek a Business Traveller Hungary magazin téli számát, amelynek a fókuszában a MICE Business Day áll!

 

Regisztráljon vásárlóként még ma és élvezze a fenti előnyöket közvetlenül a saját képernyőjén!

A csatlakozási lehetőségről bővebb információt az esemény weboldalán talál:

https://micebusinessday.hu/szakmai-vasarlok/

Amennyiben csak látogatóként kíván részt venni a virtuális MICE Business Day-en, akkor konferencia jegyet vásárolhat az alábbi linken:

https://micebusinessday.hu/jegy/

„Aki kimarad, az lemarad" szabály a pandémia idején is érvényes, sőt, ebben a helyzetben még fontosabbak a networkingre és a tapasztalatcserére kínálkozó lehetőségek a szektor szereplői között.

Ne maradjon le, csatlakozzon még ma!