Visszatérő kategória a Business Excellence idei díjai között

Forrás: turizmus.com

 2024. április 18. 14:40

A Business Excellence díjátadó különleges lehetőséget kínál a hazai turisztikai szolgáltatóknak: Nemcsak elismerést hoz a kimagasló teljesítményt nyújtó vállalkozásoknak, hanem lehetőséget teremt a szakma és az utazóközönség számára is, hogy megismerjék a magas színvonalú, minőségi szolgáltatásokat.

Az üzleti turizmus fejlődésének lendületét egyre inkább érezzük mindennapi életünkben. Az üzleti úton lévők számára kivételesen fontosak a magas színvonalú szolgáltatások és az emlékezetes élmények, amelyek hozzájárulnak az üzleti célok eléréséhez és az életünk gazdagabbá tételéhez. Az üzleti turizmusban kiemelkedni és kitűnni pedig igazi kihívás.

Az idei Business Excellence díjátadó különösen figyelemre méltó lesz, hiszen régi és új kategóriákban is díjazzuk a kiemelkedő teljesítményt. Idén két korábbi kategória ismét helyet kapott a Business Excellence Díjai között: A külföldi és belföldi turisztikai desztinációk képviselőinek munkája újra elismerést nyerhet.

Bátorítjuk tehát azon turisztikai marketing szolgáltatást nyújtó vállalatok pályázását, akik az adott térség vagy városok desztinációk promócióját és népszerűsítését célozzák meg. Ezek a kategóriák azoknak a szervezeteknek nyújtanak elismerést, akik sikeresen és lelkesen közvetítették az utazási élményeket és lehetőségeket a magyar utazóközönség felé, felhívva a figyelmet az adott desztinációk lenyűgöző vonzerejére és kulturális gazdagságára.

Ha szeretne részt venni ezen az eseményen, és szívesen bemutatná szervezetének eredményeit, egy adott ország vagy régió turisztikai kincsei és szépségei kapcsán, ne habozzon! A Business Excellence díjátadóra való jelentkezés lehetőséget ad arra, hogy a színfalak mögül ismerjék el szervezetének munkáját és elkötelezettségét a turizmus fejlődése és népszerűsítése terén.

A 2023-as Business Excellence díjátadó

Fotó: Turizmus.com/Grósz Balázs

 

Hogyan lehet pályázni?

A Business Excellence díjra pályázati űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. A pályázóknak röviden be kell mutatniuk a vállalkozás 2023. április 1. és 2024. március 31. közötti időszakra vonatkozó üzleti teljesítményét és sikeres szolgáltatásait, kiemelve azokat a minőségi szolgáltatásokat, amelyek segítették a versenytársak közül való kiemelkedést, és ezáltal jelentős mértékben hozzájárultak a magyar üzleti turisztikai piac növekedéséhez.

A pályázat beadási határideje: 2024. április 29. 24:00 óra

A nyertesek 2024. június 12-én, a Business Excellence Díjátadó Gálán vehetik át a díjakat a Birdie Events – Continental City Golf Clubban (1037 Budapest, Perényi út 6.)

Pályázzon Ön is, amennyiben cége, vállalkozása hozzájárult a magyar üzleti turisztikai piac növekedéséhez. A pályázati űrlap itt található:

Pályázati űrlap – Business Excellence

JELENTKEZEM