Volán-üdülőkre lehet licitálni

Forrás: turizmus.com

 2022. június 02. 16:32

Három vállalati üdülő került fel együttesen mintegy 40 millió forint értékben az MNV Elektronikus Árverés portáljára a Volánbusz Zrt. megbízásából.

A frissen meghirdetett üdülők közül kettő a Mátrában, Gyöngyös Sástó településrészén, Natura-2000 természetvédelmi mellett van, a harmadik pedig Zalaegerszeg zártkerti övezetében található - vette észre a vg.hu.

A Volán-üdülőcsomag legértékesebb tagja egy zalaegerszegi, amely egy 13434 négyzetméteres összközműves kertvárosi besorolású, azaz 30 százalékban beépíthető telek, a hozzá tartozó 178 négyzetméteres épülettel. Ez az üdülő 24,130 millió forintos kikiáltási áron szerepel az árverési hirdetményben.

Az eladásra hirdetett zalaegerszegi Volán-üdülő

Fotó: e-arveres.mnv.hu

A két sástói üdülő közül az egyiket 6,858 millió forintért  hirdették meg: a Farkas utcában értékesítésre szánt 381 négyzetméteres telken három, összesen 60 négyzetméternyi, szigeteletlen épület áll. Míg a Bagoly közben egy 386 négyzetméteres telek a rajta lévő 72 négyzetméteres faépülettel 9,144 millió forintos kikiáltási áron jelent meg az E-árverés felületen.

Az üdülők árverezése júliusra lett kitűzve, a licit a hónap közepén zárul.