Vylyan Terasz: ha egyedi rendezvényhelyszínt keres

Forrás: turizmus.com

 2017. október 03. 10:00

A céges rendezvényhelyszínek piacán üde színfolt a nemrégiben teljesen megújult Vylyan Terasz.

Egyedi gasztronómiai kínálattal, új csapattal és kitűnő borokkal várják a céges megrendelőket, legyen szó üzleti találkozóról, céges összejövetelről, vezetői értekezletről, exkluzív fogadásról, vagy csapatépítésről.A Vylyan Pincészet két jelentős évfordulót is ünnepelt idén.  Huszonöt évvel ezelőtt telepítették az első tőkéket és tíz esztendővel ezelőtt nyílt meg a vendégek előtt a pincészet vendéglátó helye, terasza.  10 éves évfordulójukon a Vylyan Terasz meg is újult – látványkonyha, új csapat, helyi ízek. A nagyszabású gasztronómiai fejlesztés eredményeként a Vylyan Terasz egyedi íz- lelőhellyé vált.

 

A Vylyan Szőlőbirtok szolgáltatásai és programcsomagjai

Az egyéni látogatókon túl az üzleti rendezvényekre is építő Vylyan Teraszon számos program lehetőségből választhatnak a céges megrendelők és a magánszemélyek egyaránt.

A személyre szabott élményhez szállás, catering, kísérő programok és transzfer szervezésében a Vylyan Pincészet felkészült kollégái és partnerek segítenek.

Tematikus ízutazás: kitekintés a világba pl. a BBQ-tól a pityókás üvecspörköltig , vendégséfek, helyi termelők.(minden hónap 2. szombatja)

Sunday Brunch: családoknak, barátoknak, feltöltődés a természetben, ínyencségek a „közösségi asztalon”, gyereksarokkal

Borkóstolók: pincelátogatás, tematikus kóstolók, piknik

Dűlőtúrák: tavasztól-őszig, szakmai vezetéssel

Céges és magán rendezvények: üzleti és egyéni rendezvények (kedd, szerda, csütörtöki napokon), leány- és legénybúcsúk, jegyes- és esküvői fotózás, családi vagy baráti események, ünnepségek, nagyobb fogadások

Kulturális programok: január végi hagyományőrző Vince nap, melyet a Vylyan Pincészet élesztett újjá a Villányi borvidéken,  BorZsongás fesztivál,  a júniusi Szent Iván éji szerelemünnep, az augusztusi Ördögkatlan Fesztivál és sorolhatnánk még

Kicsiknek, nagyoknak – családoknak: park, szőlőliget, kis focipálya, trambulin, játéksarok megannyi izgalmas színtér a gyerekeknek

Bővebb információ a szolgáltatásokról és a programokról: https://www.vylyan.hu/vylyan-terasz/

A Vylyan Terasz és pincészet felszereltsége

Adottságaik minden igényt kielégítenek, legyen szó kikapcsolódásról, aktív pihenésről vagy céges és magán rendezvényekről.

  • 80 fős, fedett terasz egyedülálló kilátással
  • 20 fős kóstoló szalon
  • Kivetítő
  • Szélessávú WiFi kapcsolat
  • Hideg és meleg catering szolgáltatás

Vylyan Szőlőbirtok, Vylyan Terasz

A Vylyan a Villányi borvidék egyik legmeghatározóbb borászata, s a névről is sokan tudják, hogy egy régi helytörténeti munkában fellelt XV. századi Villány-megnevezést takar. Első szőlőültetvényeiket 1992-ben telepítették, s a pincészet Kisharsányban a Fekete-hegyen, a Dobogó dűlő szívében található. 2008-ban a Vylyan-t az Év Pincészetének választották. Birtokigazgató: Debreczeni Mónika

Főborász: Ipacs Szabó István

Vylyan Terasz, így emlegetik a birtok vidám, napsütéses és élményekkel teli szegletét, amely télen-nyáron várja a borkedvelőket. Vannak helyek, amelyeknek lelke, kisugárzása van, s igazán ettől válik értékessé, s nem csak egy célponttá a bortérképen. A Vylyan Terasz nem csak egy vendéglátóhely, a Vylyan életérzés itt tapasztalható és érthető meg igazán. Akár borokról, étkekről, vagy programokról van szó, az biztos, hogy a kérlelhetetlen minőség mögött szerető gondoskodás van, s ami mindenkit megfog és lenyűgöz, az a miliő: a természet, s a szőlő közepén, a szabadsággal feltöltő panorámával.  A gasztro- kínálatnál ugyanaz a bevált recept, mint a boroknál: az egyedarcúságra, s egyszerűen a legjobbra törekszenek.  A különleges ízekről Bilanics Richárd séf és tanácsadója Lovász József Domi gondoskodnak (a 2015-ös Konyhafőnök győztese). A „Terasz kapitánya” Péter Ákos.

Bővebb információ és foglalás:

Bende Orsolya, értékesítés
bendeo@vylyan.hu
+36306372916
www.vylyan.hu

(x)