Vylyan Terasz: ha egyedi rendezvényhelyszínt keres

Forrás: turizmus.com

 2017. október 03. 10:00

A céges rendezvényhelyszínek piacán üde színfolt a nemrégiben teljesen megújult Vylyan Terasz.

Egyedi gasztronómiai kínálattal, új csapattal és kitűnő borokkal várják a céges megrendelőket, legyen szó üzleti találkozóról, céges összejövetelről, vezetői értekezletről, exkluzív fogadásról, vagy csapatépítésről.



A Vylyan Pincészet két jelentős évfordulót is ünnepelt idén.  Huszonöt évvel ezelőtt telepítették az első tőkéket és tíz esztendővel ezelőtt nyílt meg a vendégek előtt a pincészet vendéglátó helye, terasza.  10 éves évfordulójukon a Vylyan Terasz meg is újult – látványkonyha, új csapat, helyi ízek. A nagyszabású gasztronómiai fejlesztés eredményeként a Vylyan Terasz egyedi íz- lelőhellyé vált.

 

A Vylyan Szőlőbirtok szolgáltatásai és programcsomagjai

Az egyéni látogatókon túl az üzleti rendezvényekre is építő Vylyan Teraszon számos program lehetőségből választhatnak a céges megrendelők és a magánszemélyek egyaránt.

A személyre szabott élményhez szállás, catering, kísérő programok és transzfer szervezésében a Vylyan Pincészet felkészült kollégái és partnerek segítenek.

Tematikus ízutazás: kitekintés a világba pl. a BBQ-tól a pityókás üvecspörköltig , vendégséfek, helyi termelők.(minden hónap 2. szombatja)

Sunday Brunch: családoknak, barátoknak, feltöltődés a természetben, ínyencségek a „közösségi asztalon”, gyereksarokkal

Borkóstolók: pincelátogatás, tematikus kóstolók, piknik

Dűlőtúrák: tavasztól-őszig, szakmai vezetéssel

Céges és magán rendezvények: üzleti és egyéni rendezvények (kedd, szerda, csütörtöki napokon), leány- és legénybúcsúk, jegyes- és esküvői fotózás, családi vagy baráti események, ünnepségek, nagyobb fogadások

Kulturális programok: január végi hagyományőrző Vince nap, melyet a Vylyan Pincészet élesztett újjá a Villányi borvidéken,  BorZsongás fesztivál,  a júniusi Szent Iván éji szerelemünnep, az augusztusi Ördögkatlan Fesztivál és sorolhatnánk még

Kicsiknek, nagyoknak – családoknak: park, szőlőliget, kis focipálya, trambulin, játéksarok megannyi izgalmas színtér a gyerekeknek

Bővebb információ a szolgáltatásokról és a programokról: https://www.vylyan.hu/vylyan-terasz/

A Vylyan Terasz és pincészet felszereltsége

Adottságaik minden igényt kielégítenek, legyen szó kikapcsolódásról, aktív pihenésről vagy céges és magán rendezvényekről.

  • 80 fős, fedett terasz egyedülálló kilátással
  • 20 fős kóstoló szalon
  • Kivetítő
  • Szélessávú WiFi kapcsolat
  • Hideg és meleg catering szolgáltatás

Vylyan Szőlőbirtok, Vylyan Terasz

A Vylyan a Villányi borvidék egyik legmeghatározóbb borászata, s a névről is sokan tudják, hogy egy régi helytörténeti munkában fellelt XV. századi Villány-megnevezést takar. Első szőlőültetvényeiket 1992-ben telepítették, s a pincészet Kisharsányban a Fekete-hegyen, a Dobogó dűlő szívében található. 2008-ban a Vylyan-t az Év Pincészetének választották. Birtokigazgató: Debreczeni Mónika

Főborász: Ipacs Szabó István

Vylyan Terasz, így emlegetik a birtok vidám, napsütéses és élményekkel teli szegletét, amely télen-nyáron várja a borkedvelőket. Vannak helyek, amelyeknek lelke, kisugárzása van, s igazán ettől válik értékessé, s nem csak egy célponttá a bortérképen. A Vylyan Terasz nem csak egy vendéglátóhely, a Vylyan életérzés itt tapasztalható és érthető meg igazán. Akár borokról, étkekről, vagy programokról van szó, az biztos, hogy a kérlelhetetlen minőség mögött szerető gondoskodás van, s ami mindenkit megfog és lenyűgöz, az a miliő: a természet, s a szőlő közepén, a szabadsággal feltöltő panorámával.  A gasztro- kínálatnál ugyanaz a bevált recept, mint a boroknál: az egyedarcúságra, s egyszerűen a legjobbra törekszenek.  A különleges ízekről Bilanics Richárd séf és tanácsadója Lovász József Domi gondoskodnak (a 2015-ös Konyhafőnök győztese). A „Terasz kapitánya” Péter Ákos.

Bővebb információ és foglalás:

Bende Orsolya, értékesítés
bendeo@vylyan.hu
+36306372916
www.vylyan.hu

(x)