W Budapest lesz a Balettintézetből

Forrás: turizmus.com

 2017. január 19. 11:22

Az immár a Marriott International-hez tartozó W Hotels fogja üzemeltetni az Andrássy úton álló Balettintézetet, amely a W Budapest nevet kapja.

A luxusszálloda-lánc a QPR Properties Kft-vel kötött megállapodást az ikonikus épület – az egykor Drechsler-palota – szállodává alakításáról. A 162 szobás, ötcsillagos hotel várhatóan 2020-ban fogadja első vendégeit.


W Budapest

A W Budapestben kipróbálható lesz a brand Extreme Wow-ra keresztelt elnöki lakosztálya, emellett a szálloda éttermet és bárt kínál, amelyek szándékaik szerint a helyiek számára is kedvelt találkozóhellyé válnak, csakúgy, mint az egyedi W Living Room, a szállodai lobby újragondolt változata. A rendezvények számára három konferenciatermet kínál, emellett spa, fitnesz-terem és medence is helyet kap az épületben. És a vendégek itt is igénybe vehetik a lánc Whatever/wherever szolgáltatási filozófiáját.

„Budapest bebiztosította a helyét az európai utazások epicentrumai között, a kreatív közösség és a fejlődő gazdaság kombinációja pedig a W Hotels innovatív törekvéseibe tökéletesen beleillik” – nyilatkozta a városról Anthony Ingham, a W Hotels globális brand vezetője.

Carlton Ervin, a Marriott International fejlesztési igazgatója szerint a W Hotel ezúttal Közép- és Kelet-Európa egyik legizgalmasabb desztinációjában nyit új házat, amely egyre keresettebb a luxus iránt fogékony turisták körében is.

Kapcsolódó cikkek