Waldorf Gastro and More

Forrás: turizmus.com

 2018. június 06. 20:34

Corporate partnerek és esküvőszervezők előtt mutatkozott be a Waldorf Holding új installációja.

A június 6-i, esti rendezvény helyszíne, a kiszuperált, óbudai gyárépület sokadik emeletéről panorámát nyújtó Flashback Studió már sejtette, hogy nem egy "újragondolt, szoknyázott büféasztalra" terítenek a vendégeknek.

Selmeczi Vilmos köszöntötte a vendégeit

Fotó: turizmus.com

A Waldorf Holding tulajdonos ügyvezetője, Selmeczi Vilmos köszöntőjében nem is hagyott kétséget afelől, hogy messzire jutottak a kasírozott asztaloktól - ilyenre, utoljára 2006-ban terítettek.

De,  ugyanígy már csak az emlékeikben élnek a különböző "újragondolt" fogások, amelyek persze, a maguk idejében korszerűnek számítottak.

A házigazda elmondta azt is, hogy nem csak a rendezvény installációjuk újult meg, hanem, büszkélkedhetnek egy új, megfogalmazásuk szerint "huncut bisztróval" is.
A Kopaszi Gáton, új nevén a BudaParton, a Port 11 nevű rendezvényhelyszínük mellett megnyitották az I gát U nevű vendéglátóhelyet, ahol a vasutas hamburgertől (hagyományos fasírt egy óriási pogácsában tálalva) a rántott marhanyakon át sok mindent kínálnak, aminek, remélik, nem lehet majd ellenállni.

Waldorf múlt - képekben

Fotó: turizmus.com

A rendezvényre, pontosabban a Waldorf megjelenésére visszatérve, a kétévente változó múltat -  amelyet többek között a "raklap", a "country" és a "green" képviselt -, a helyszínhez méltón, fotókon mutatták be.

A jelenről és a jövőről annál több szó esett. A meghívottak megtudhatták, hogy a sokféle szolgáltatást nyújtó Waldorf Holding mostantól a Waldorf Gastro and More brand nevet viseli, utalva arra, hogy tevékenységük alapja a gasztronómia marad, de, szolgáltatási palettájuk sok mindent felölel az éttermek üzemeltetésétől az esküvők lebonyolításán át a hajókon és színházi estéken nyújtott cateringig.

A legújabb innovációt, a Waldorf Glass installációt viszont nagyon is a valóságban, hideg és meleg fogásokkal feltöltve élvezhették a meghívottak.

A Waldorf Glass a rendezvények legújabb installációja

Fotó: turizmus.com