Webdesign megbízást kapott a Confhotel DEV a Hévíz.hu-tól

 2012. március 21. 16:43

Február végén új designnal frissült a Hévíz.hu turisztikai portál. A 2011-es eredményes fejlesztési munkának köszönhetően a Hévíz.hu teljes körű webdesign feladatait is a Confhotel DEV-re bízta Hévíz Önkormányzata.
A Confhotel DEV, valamint a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. és Hévíz Város Önkormányzata közötti szoros együttműködés tavaly kezdődött a Hévíz.hu webfejlesztési munkáival.

Az oldal 2011-es megújítása és korszerűsítése óta a weblap látogatottsága közel kétszeresére nőtt.
Második ütemként a weboldal idén februárban új designt kapott. A teljes körű webdesign a portál könnyebb áttekinthetőségét és felhasználását teszi lehetővé. A weblap letisztult és energonómikus kialakítása egyszerű keresési és információs felületeket biztosítanak a látogatók számára. Az új design kialakításával egy időben kisebb, a weblap használatát segítő fejlesztések is történtek.
A több évre megkötött szerződés keretében a Hévíz.hu fejlesztése tovább folytatódik.
A Confhotel DEV az elmúlt időszakban számos nagyszabású idegenforgalmi webfejlesztésre is kapott megbízást, a Hévíz.hu mellett a cég nevéhez fűződik többek között a Visitgyula.com turisztikai portál, a február közepén indított Mostérdemes.hu kedvezményes szolgáltatásokat kínáló website, valamint számos szállodai weblap design és fejlesztési munkái.