Wolfgang Puck karriernapra hívja az álláskeresőket a Matild Palotába

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 07. 12:33

Wolfgang Puck séf egy karriernap keretében új csapattagokat keres a nemrég a Michelin Guide ajánlásai között debütált első európai Spago éttermébe, a The Duchess névre keresztelt titkos rooftop bárba és a hamarosan megnyíló Matild Café & Cabaret-be.

A világszerte elismert séf, Wolfgang Puck első európai Spago étterme, a The Duchess rooftop bár és a hamarosan megnyíló Matild Café & Cabaret a Matild Palotával közösen karriernapot tart szeptember 14-én Budapesten, amelyen közel 100 új nyitott pozícióra várják a jelentkezőket. Az eseményen a híres séf és az Egyesült Államokból érkező csapata is részt vesz, hogy személyesen is találkozzanak a jelentkezőkkel, és részt vegyenek a kiválasztáson.

Wolfgang Puck (középen elöl) és csapata

Fotó: Matild Palota

„Azért vagyunk itt, hogy emlékezetes gasztronómiai élményekkel gazdagítsuk az emberek mindennapjait, és Magyarországon erre igen nagy igény mutatkozik. Már most sok vendégünk van, folyamatosan növekszik az érdeklődés a Matild Palotában található helyszíneink iránt, és ezért új kollégákat keresünk, akik tovább erősítik csapatunkat. Egy igen előkelő környezetben kell nagyszerű ételeket és kiváló kiszolgálást nyújtanunk az év minden napján, ezért kellően tapasztalt szakembereket kell találnunk, akik segítenek elérni céljainkat" – mondta Wolfgang Puck.

Wolfgang Puck és a teljes menedzsment szeptember 14-én, kedden 10 és 18 között várja az elérhető betöltetlen álláshelyekre pályázókat a Matild Café & Cabaret-ben. A jelentkezők a helyszínen fényképes önéletrajzzal tudnak pályázni a meghirdetett állásokra – tudatta a létesítmény.