Yale szállodai laptop széf 9 900 Ft-tól

Forrás: turizmus.com

 2015. január 19. 12:22

Az ASSA ABLOY év eleji akciója keretében most 9 900 Ft-tól kaphatók a Yale falra és bútorba rögzíthető laptop széfei, amelyek ideálisak tabletek és laptopok szállodai vagy irodai tárolására. Rendelje meg most a kiváló ár-érték aránnyal kapható laptop széfet!

A vendégek minden esetben elvárják, hogy üdülésük alatt biztonságban legyenek értékeik. Az egyik legfontosabb az elektronikai és multimédiás eszközeik védelme, melyeknek legbiztonságosabb módja a szobákban lévő széfek használata. A Yale laptop széfei méretükből adódóan ideálisak notebookok, tabletek és egyéb digitális eszközök biztonságos tárolására, tökéletes választás konferencia- és business hotelek számára is. A maximális biztonságot a digitális kóddal ellátott mechanikus nyitórendszer szavatolja. A vendég önállóan adhatja meg a számára megfelelő egyéni számkombinációt, mellyel a későbbiekben ki tudja nyitni a széfet. A mechanikus nyitórendszer nemcsak a felhasználók helyzetét könnyíti meg, hanem a szállodatulajdonosét is, mivel így kizárható az elektronikus motoros ajtónyitó meghibásodása, ami komoly javítási költséggel járhat. Arra az esetre, ha a szoba lakói elfelejtenék a korábban megadott kódot, mesterkulcs áll rendelkezésre, mellyel külön kérésre a szálloda meghatalmazott munkatársa bármikor ki tudja nyitni a széfet. Az ASSA ABLOY kínálatában most rendkívül kedvezményes áron juthat hozzá Yale laptop széfekhez, 20 darab rendelésétől már 9 900 forintért kaphatók.

Az igazán jó széfek amellett, hogy megbízhatóak, elegáns, diszkrét megjelenésűek és kis helyet foglalnak. A Yale laptop széfei ebből a szempontból is minden igényt kielégítenek. Méretükből adódóan akár kis helyre is könnyedén felszerelhetők, ráadásul falra és bútorba egyaránt gyorsan rögzíthetők. A telepítést jelentősen megkönnyíti, hogy a széfek előre fúrt lyukakkal vásárolhatók meg, emellett a gyártó a rögzítő csavarokat is mellékeli a termékhez.

A Yale laptop széf a piacon elérhető egyik legjobb ár-érték arányú berendezés, melynél a tökéletes biztonság és a maximális kényelem egyszerre valósul meg. Ne szalassza el a lehetőséget, rendeljen most Yale laptop széfet akciós 9 900 forintos ártól! (x)