Z generáció: fókuszban a fiatalok a CheckINN Talk 3. adásában

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. október 19. 13:10

2022 júliusában debütált a CheckINN vadonatúj podcastsorozata, a CheckINN Talk elnevezésű projektje. Az adásokban turisztikai kulisszatitkokról, karrierutakról halhattunk egyenesen az ágazat szakembereitől.

A sorozat legújabb, harmadik adásában a szállodák és vidéki vendéglátás „klasszikusnak” mondható témái után izgalmas területre kalandozik a CheckINN Talk: a Z generáció, azaz az 1996 és 2010 között született fiatalokra fókuszáló adás kicsit új szemszögből közelíti meg a témát. A „digitális bennszülötteknek” is nevezett korcsoportba tartozók egészen más igényekkel és prioritásokkal tervezik meg utazásaikat és saját fogyasztásaikat. A meghívott vendégek más és más perspektívából közelítik meg a sokrétű, ám izgalmas témát; Csorba Miklós moderátor vezényletével. Felvetül majd a kérdés, hogy létezik-e a Z generáció mint fogalom? Milyen módon hozzák meg döntéseiket a mai fiatalok mindennapjaik során, milyen motivációk mozgatják őket, és miként lehet ezeket jobban megérteni? Ezekre a kérdésekre is választ kapunk majd.

A beszélgetésben megszólal majd:

  • Megyeri Mirtill, a Zyntern társalapítója, aki 2015 óta ad stratégiai tanácsokat vállalatvezetőknek abban, hogy hogyan tudnak alkalmazkodni az Y és a Z generáció igényeihez. Mirtillt 2018-ban a Forbes 30/30 sikeres magyar fiatalja közé választották.
  • Szaller Dávid, a PwC Senior employer brandig specialistje, akinek feladata a cégcsoporton belül a fiatalok megfelelő és széles körű megszólítása. Dávid igazi Z generációs megszállott. Megtudhatjuk majd, ő hogyan látja a saját magát és kortársait a munkaerőpiacon, illetve egy multinacionális cég HR-stratégiájába is bepillanthatunk.
  • Illetve Steigervald Krisztián generáció kutató, aki coachként és marketingszakemberként egészen új megközelítéssel kapcsolódik majd beszélgetőtársaihoz. Publikációk sokasága és a Generációk Harca kötet is az ő nevéhez fűződik. Munkássága mentén világít majd rá fontos meglátásokra a téma kapcsán.

(b–j) Csorba Miklós, Megyeri Mirtill, Szaller Dávid, Steigervald Krisztián

Fotó: CheckINN Talk

A meghívott vendégektől saját területükön szerzett tapasztalataik által kapunk majd teljesebb képet a téma kapcsán. A teljes adás elérhető Spotify és Youtube felületeken, illetve a talk.check-inn.hu weboldalon is megtekinthető a korábbi adásokkal együtt.

A podcastok mellett a CheckINN Talk ad otthont az október 20-án megrendezésre kerülő turisztikai rendezvénynek is:

CheckINN Talk – Fesztivál & kultúra: 2022. október 20. 18:00 – Akvárium

Program:

18:00–19:00 Érkezés, regisztráció

19:00–20:00 Kerekasztal beszélgetés

20:00 órától Networking


A rendezvényen való részvétel ingyenes a szabad helyek erejéig, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy regisztráljon online a weboldalon.

(X)