Zenével az ittas vezetés ellen

Forrás: turizmus.com

 2019. május 13. 10:53

Összefogott az ittas vezetés visszaszorításáért az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság, a Heineken Hungária és az Intim Torna Illegál zenekar.

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság (ORFK-OBB) és a Heineken néhány hónapja kérte fel az Intim Torna Illegált a kezdeményezés támogatására. A zenekar örömmel csatlakozott a közös munkához. A most debütáló számban közreműködik a Készenléti Rendőrség rezesbandája is, amely fellép majd a zenekar június 20-i koncertjén is a Budapest Parkban.

„Ha egy olyan népszerű zenekar áll a rendőrség mellé, mint amilyen az Intim Torna Illegál, az komoly eredményekkel kecsegtet. Ezért örömmel vezényeltük rezeseinket az ITI dalában való részvételre. Idén második éve, hogy együttműködünk a Heinekennel az ittas vezetés visszaszorításáért. A statisztikák visszaigazolják erőfeszítéseinket, de még sok teendőnk van” – mondta Óberling József rendőr ezredes, az ORFK-OBB ügyvezető elnöke.


„Nemcsak az alkoholra kell nemet mondania az embereknek, de nem szabad beülniük ittas személy autójába, nem szabad átengedni a volánt olyan embernek, aki alkoholt fogyasztott, sőt! Vendéglátóként se kínáljunk alkohollal olyan embert, akiről tudjuk, hogy autóval érkezett. Két évvel ezelőtt indított „Ha vezetsz, soha ne igyál!” globális kampányunk nagyon egyértelműen fogalmaz ezzel kapcsolatban, tökéletesen összhangban a hazai zéró tolerancia elvével. Ezt üzeni ez az egyedi produkció, ami a támogatásunkkal valósulhatott meg” – mondta Pálfalvi Márta, a Heineken Hungária emberi erőforrás és vállalati kapcsolatok igazgatója.

Kapcsolódó cikkek