Nézze meg szerda reggel Zsidai Zoltán Royt a Turizmus Caféban!

Forrás: turizmus.com

 2022. március 08. 20:09

Március 9-én reggel 9 órakor érkezik szakmai talkshow-sorozatunk idei első adása, amelyben Zsidai Zoltán Roy, a Zsidai Csoport tulajdonos-ügyvezetője lesz Érczfalvi András beszélgetőtársa.

Csatlakozzon most az idei év első adásának Facebook-közvetítéséhez!

Adásunkat a Turizmus.com YouTube-csatornáján is követheti.

Több mint egy éve indítottuk útjára szakmai talkshow-sorozatunkat, a Turizmus Cafét, amelyeknek online követhető műsorába hónapról hónapra a turizmus-vendéglátás ágazat fontos szereplőit hívtuk meg egy személyes, könnyed beszélgetésre azzal a céllal, hogy megmutassuk a szakember mögött megbúvó személyiséget és az ágazat aktuális ügyeiről is kötetlen hangvételben diskuráljunk. Az elmúlt egy év tíz adásában beszélgetőpartnereink minden alkalommal a szakma széles körben ismert, vagy éppen kevésbé ismert, de a saját területük nagyon is meghatározó szereplői voltak.

2022-ben is ezt a trendet szeretnénk tovább folytatni. Az év első adásának vendége Zsidai Zoltán Roy lesz, aki magát ugyan közgazdásznak tartja, de hitvallása szerint, aki beleszületik a gasztronómiába és a szállodaiparba, az mindig gasztronómus, szállodás és vendégszerető lesz.Milyen mérföldkövek és válaszutak álltak a szakember előtt az elmúlt évtizedekben? Mit jelent számára vendéglátósnak lenni? Március 9-én, szerda reggel 9 órakor elmeséli a Turizmus Caféban Érczfalvi András műsorvezetőnek.

Zsidai Zoltán Royjal (b) a szerda reggeli Turizmus Caféban Érczfalvi András (j) beszélget

Fotó: Grósz Balázs

 

Március 23-án jön az Oszkó család

A következő, március 23-i adásunkba az Oszkó család érkezik: Oszkó-Jakab Natália (Magyar Turisztikai Program Alapítvány, Művészetek Völgye, Startup Safari Budapest) és Oszkó Péter (alapító, tulajdonos, OXO Csoport) lesznek a vendégeink a Turizmus Caféban.

Várjuk Önöket a képernyők elé!

A Turizmus Kft. csapata