Zsúrt ad hétvégén a Petit Gerbeaud

Forrás: turizmus.com

 2020. június 11. 12:47

Az újranyitás alkalmából és webshopjának sikerét megünneplendő zongoraszóval és pezsgővel árasztja el a Vörösmarty teret hétvégén a Gerbeaud.

A Gerbeaud 162 éves történetében még nem volt példa arra, hogy akár egy napra is be kellett volna zárnia. Erre most mégis sor került a koronavírus-járvány miatt. A helyzetre reagálva a Gerbeaud Gasztronómia Kft. május elején Petit Gerbeaud néven megkezdte a cég termékeinek házhozszállítását.

"A webshop sikere és az újranyitás öröme elég indok arra, hogy a hétvégét az ünneplésnek szenteljük" – írják közleményükben az üzemeltetők, akik úgy döntöttek, hogy június 13-án és 14-én zongoraszóval és pezsgővel árasztják el a megújult Vörösmarty teret.

A zsúrt szombat reggel 9 órától vasárnap délután 6-ig tartják

Fotó: Gerbeaud Gasztronómia Kft.

A Petit Gerbeaud Zsúron Pikács István bárzongoristával és Hámori Tibor Head baristával is találkozhatnak az érdeklődők. A legendás Gerbeaud fagylalthoz helyben készítik a mandulás tölcsért, a süteményeket 690 forinttól, a péksüteményeket 330 forinttól kínálják, de lesznek levesek, szendvicsek és saláták is Tóth Ágnes executive séf prezentálásában.

A gyerek- és kutyabarát esemény ingyenesen látogatható.