2017-ben is a magyar turizmus meghatározói között

Forrás: turizmus.com

 2018. február 02. 16:28

A Mellow Mood Hotels tulajdonos-ügyvezetőit, Sameer Hamdant és Zuhair Awadot egymás után ötödik alkalommal is beválasztották az év 50 legbefolyásosabb személye közé a magyar turizmusban.

Sameer Hamdan és Zuhair Awad

Fotó: Mellow Mood

2018. február 1-jén, a XXVI. Turisztikai Évadnyitó Fogadás és Díjátadó Gála keretén belül mutatták be a Turizmus Kft. immár hagyományőrző kiadványát, melyben a számos szakmai szervezet képviselőiből álló zsűri idén is megválasztotta a hazai turizmus legmeghatározóbb alakjait, bemutatva munkásságukat.
Több mint 20 évvel ezelőtt még diákként érkezett Magyarországra az elmúlt két évtized dinamikusan fejlődő szállodavállalatának két tulajdonos-ügyvezetője, Sameer Hamdan és Zuhair Awad (a fotón balra). Jelenleg 12 szálloda tartozik a Mellow Mood Hotels lánchoz, számos ingatlanfejlesztési projekt fűződik a nevükhöz, jelentős számú hazai és nemzetközi elismerésben részesültek a szállodák és maguk a tulajdonos-ügyvezetők is. Tevékenységükért mára már a szakma kiválóságaiként és a hazai turizmus legbefolyásosabb személyiségeiként tartják őket számon.
Az elmúlt évek a Mellow Mood Hotels számára nemcsak a növekedésről és a stabilitásról szóltak, hanem a következő nagy fejlesztés tervezéséről és az előkészítéséről is. A cégcsoport újabb emblematikus épületet állít vissza eredeti pompájába és nyit meg a főváros előtt: a Párisi Udvarban 2018 őszén ötcsillagos szálloda nyílik az „Unbound Collection By Hyatt” tagjaként.
A több mint 20 éves Mellow Mood Hotels tulajdonos-ügyvezetői a biztos alapok felépítése után és a cégcsoport sikeres működtetése mellett mindig a jövő új kihívásait keresik, jelmondatuk: „A legjobb még hátravan...”
(X)