A Hiltontól érkezett a Danubius Hotel Regents Park új igazgatója

Forrás: turizmus.com

 2020. február 11. 11:52

A Hilton lánctól érkező Barbara Mathesont bízták meg a Danubius Hotels londoni szállodája, a Danubius Hotel Regents Park vezetésével.

Barbara Matheson

Fotó:  Danubius Hotels

A londoni Danubius Hotel Regents Park új szállodaigazgatója Barbara Matheson, aki 30 éves pályafutása során számos szállodát vezetett sikeresen, beleértve a Hilton Hotels & Resorts szállodáit is.

A szakember a Forth Valley College vendéglátás menedzsment szakán szerzett diplomát. Pályája kezdetén front office területen több szállodában is tapasztalatot szerzett, többek között Edinburgh-ban és Birminghamben.

1997-ben a Hilton lánchoz igazolt a Hilton Brighton Metropol szálloda szállodaigazgató-helyetteseként majd ezt követően több Hilton szállodát is vezetett szállodaigazgatóként.

Barbara Matheson vezetői képességeit kamatoztatták a Hilton Dartford Bridge, Avisford Park, Newport, London Stansted Airport és London Olympia szállodákban.

A Hilton London Olympiában egy nagy forgalmat bonyolító 405 szobás és közel 120 főt foglalkoztató szálloda csapatát irányította, beleértve a fejlesztési, gazdasági, front és back office, valamint a F&B területeket.