Buday Péter a Magyar Aranykulcs új elnöke (frissítve)

Forrás: turizmus.com

 2017. október 25. 14:56

A Clefs d’Or Hungary október 25-i, rendkívüli közgyűlésén választották meg az új elnököt.

A tagság két elnökjelöltre szavazhatott: Takács Tamás (Head Concierge Kempinski Corvinus) és Buday Péter (Head Concierge Four Seasons Gresham Palace). Az eredmény rendkívül szoros szavazás eredményeként alakult ki.

A választásra azért került sor, mert Ungár Tamás elnök távozik a szakmából, s ezért lemondott elnöki pozíciójáról. Ez az oka annak is, hogy Buday Péter mandátuma a szokásos 2 év helyett csak 2018 decemberéig, a soron következő tisztújító közgyűlésig tart. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az új elnöknek ne lenne teljes körű felhatalmazása.

Balról jobbra Takács Tamás, Ungár Tamás és Buday Péter

Fotó: turizmus.com

A Sofitel Budapestben tartott rendkívüli közgyűlésen a leköszönő elnök megköszönte a kollégák, illetve a tagság sok éves együttműködését, s sok sikert kívánt utódának, aki, az 1983-as megalakulás óta az ötödik lesz a sorban (Gunszt András, Radics Mátyás, Orosz László és Ungár Tamás után).

Ungár Tamás elmondta azt is, hogy a jövőben a Magyar Virtuózok Produkció (az MTVA Virtuózok c. tehetségkutatójában feltűnő ifjú tehetségek itthoni és külföldi koncertjeit szervező vállalkozás) értékesítési igazgatója lesz. Ebben a minőségében persze sokszor kerülhet majd kapcsolatba aranykulcsos kollégáival is.