A szavaló szállodás

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 09. 20:58

Harmati Lászlót, az egri kötődésű szállodatulajdonos-menedzsert 75. születésnapján mintegy 250-en köszöntötték a Hotel Eger konferenciatermében.

Harmati László nem csak az üzleti életben alkot rendhagyót, hanem stílusával is meglepi partnereit. Szeptember 9-én mintegy 250 vendéget, köztük Eger város vezető személyiségeit, a Magyar Szállodák és Éttermek szövetségének néhány vezetőjét, sport-társait, barátait, üzletfeleit, kollégáit, s nem utolsó sorban családját látta vendégül. Visszatekintett a hét és fél évtizedre, de az időutazáshoz költőket hívott segítségül. Arany János, Babits Mihály, József Attila, Shakespeare, Konsztantyin Szimonov, Leonardo da Vinci, Vörösmarty Mihály és Wass Albert verseit, gondolatait tolmácsolta.

A mikrofonnál, a terem közepén a szavaló szállodás, Harmati László

Fotó: turizmus.com

A személyes köszöntő után Illényi Katica koncertjével lepte meg a meghívottakat, majd nagyszabású fogadáson látta őket vendégül.

Az Eger & Park Hotel, a Narád Hotel, valamint a Thermal Park Egerszalók tulajdonosáról Könnyid László, az MSZÉSZ elnöke elmondta szerkesztőségünknek, hogy nem csupán a doyen a szállodások között, hanem példakép is, többek között a fogyatékkal élőknek nyújtott, egyedülálló szolgáltatásokkal, s a szakemberek több generációjának kinevelésével.