A Travelport bővíti vezetői csapatát Európában, a Közel-Keleten és Afrikában

Forrás: turizmus.com

 2015. december 14. 16:12

Vezetői csapatának bővítésével a Travelport célja, hogy hatékonyabban tudjon koncentrálni bizonyos, korábban kiaknázatlanul maradt lehetőségekre az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régióban.

A Travelport utazásértékesítési platform – amely technológiai, disztribúciós, fizetési, mobilalkalmazási és egyéb digitális megoldásokat nyújt a globális utazási és turisztikai ágazat számára – bejelentette, hogy erősíti vezetői csapatát és új, kiterjesztett feladatokat határozott meg az ügynökségekkel foglalkozó teamje részére Európában, a Közel-Keleten és Afrikában. Ezekkel a lépésekkel a Travelport célja, hogy kiaknázza a növekedési lehetőségeket a számára kulcsfontosságú földrajzi területeken és ügyfélszegmensekben, valamint szorosabban összehangolja a kereskedelmi vezetést ezek vonatkozásában.

A cég a következő, azonnali hatályú kinevezéseket jelentette be Európában, a Közel-Keleten és Afrikában:

Rabih Saab területe – akihez korábban vezetőként Afrika, a Közel-Kelet és Dél-Ázsia tartozott – kiegészül Európával, valamint ő felel a továbbiakban a Travelport közelmúltban beindult növekedésének felgyorsításáért is a régióban.

Marcin Pilarski, aki korábban a Travelport kelet-európai régióját irányította, az ügynökségekre irányuló globális szintű termékfejlesztési és marketingterületet veszi át.

Gavin Teala

Gavin Teala

A kelet-európai régió irányítására ideiglenes jelleggel Gavin Teale kapott megbízást, aki a kelet-európai vezetői csapat nagy tapasztalattal rendelkező tagja, miközben folyik az erre a posztra véglegesen kinevezendő vezető keresése.

Damiano Sabatino, akihez korábban a nyugat-európai régió tartozott, mostantól az újonnan létrehozott Dél-Európa és Észak-Afrika régiót irányítja, valamint ő felel a Travelport növekedéséért és terjeszkedéséért ezeken a stratégiailag fontos területeken.

Simon Ferguson fogja irányítani az észak-európai régiót, amely az Egyesült Királyság, Írország és Skandinávia mellett kiegészül a Benelux-országokkal, Németországgal, Ausztriával és Svájccal. Ferguson előléptetésével Paul Broughton vezeti a továbbiakban az Egyesült Királyságért és Írországért, Peter Cramon pedig a skandináv országokért felelős részleget.

A fenti megbízások kiegészítik a Travelport ügynökségekkel foglalkozó csapatában közelmúltban bejelentett egyéb kinevezéseket, melyek során Scott Hyden lett a Travelport újonnan létrehozott Vállalati Ügyfelek Csoportjának vezetője (ahová az OTA-ügyfelek, a multinacionális utazásszervezők és a vállalati ügyfelek tartoznak), valamint megerősítették Bret Kidd kinevezését Hyden korábbi pozíciójában, mint az amerikai kontinensért felelős ügyvezető igazgatóét.