Angelus Barbara a Hard Rock Hotel Budapest marketingigazgatója

Forrás: turizmus.com

 2022. április 10. 18:20

Angelus Barbara a közelmúltban megnyitott ötcsillagos Hard Rock Hotel Budapest új marketingigazgatója.

Angelus Barbara

Fotó: Hard Rock Hotel

A szakember az elmúlt több mint húsz évben több ötcsillagos szálloda piaci bevezetésének marketing-kommunikációjáért felelt, így többek között a parádsasvári Kastélyhotel Sasvár,  a Somogy-megyei Hertelendy Kastély, és a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild  Palace márkaépítésével szerzett tapasztalatot.

A koronavírus-járvány előtt két évig a legendás Gundel étterem 125 éves jubileumi évének kommunikációját vezette, majd az étterem bezárása után a Kodolányi János Egyetem marketingcsapatának élén az egyetem brandjének megújulásán, ismertségének növelésén dolgozott.

Angelus Barbara idén csatlakozott az 50 éves Hard Rock brand első  közép-európai szállodájának nyitó csapatához, részt vett a Nagymező utcában található 136 szobás szállodapiaci bevezetésének, kommunikációjának előkészítésében.

A szakember fontosnak tartja a jövő generációjának mentorálását, ezért óraadóként évek óta tanít a Kodolányi János Egyetemen vállalati- és személyes márkaépítést. Innovatív szemléletét az egyetem szenátusa 2020-ban címzetes egyetemi docens címmel ismerte el. A Protégé Turisztikai Program mentorcsapatának tagja, melynek célja pályakezdő fiatalok támogatása.

Angelus Barbara elérhetősége:
barbara.angelus@hrhbudapest.com
Telefon: +36309507815