Annalia Bassi az a&o új nemzetközi értékesítési vezetője

Forrás: turizmus.com

 2022. október 28. 10:42

Annalia Bassi 2017 óta Olaszország értékesítési menedzsereként dolgozott az a&o hostelláncnál, Anne Spanjersberg utódjaként vezeti ezután a teljes értékesítési csoportot.

Annalia Bassi jellemzése szerint az értékesítési csapat hangulata pár szóban összefoglalható: "Eleven, tele ötletekkel, rendkívül motivált."

ao_sales

Annalia Bassi

Fotó: a&o Hostels

Az új vezető szeptember óta felel azért a hétfős csapatért, amely világszerte gondoskodik az ügyfelekről az a&o-nak. A rekord eredményeket hozó nyár után a feladatok egyáltalán nem csökkentek: „feladatunk az utazást biztonságossá, fenntarthatóvá és megfizethetővé tenni még a legnagyobb felfordulás idején is. Az a&o egy dinamikus, sokoldalú termék – gyorsan alkalmazkodhatunk a legnagyobb kihívásokhoz is.”

Az a&o hostelláncnál pedig szeretik a kihívásokat, és képesek egyszerre a legkülönfélébb vendégszegmensekre is összpontosítani. Ehhez azonban szokatlan megoldások, újfajta szemlélet is kell.

Családok, iskolai osztályok, sportklubok, idősek, párok, egyedülálló utazók, hosszabb tartózkodás vagy egy hétvégi kirándulás – az a&o egyaránt alkalmas minderre. Ahogy a hostellánc új sales vezetője elmondja: "Az a&o készen áll a folyamatos fejlődésre. Ez a lehetőségek széles skáláját eredményezi - a vendégek számára, a termékünkért, a csapatunkért."

Legyen szó alternatív szállásról a járvány idején, a higiéniai és biztonsági előírások folyamatos módosításáról, a digitális szolgáltatások folyamatos továbbfejlesztéséről és a kényszerű fenntartható gazdálkodásról, Annalia Bassi szerint: "Vendégeink magas elvárásokat támasztanak, és 100 százalékban igazuk van. Ha azt szeretnénk, hogy az emberek továbbra is utazzanak, akkor felelősségteljesnek és megfizethetőnek kell maradni."

Az a&o célja, hogy 2025-re az első Net Zero hostellánc legyen Európában.