Antal Gábor immáron hat országért felel

Szerző: Szebeni Zsolt

Forrás: turizmus.com

 2021. július 18. 20:16

Antal Gábor, a Lufthansa magyarországi képviselet-vezetője immáron Albániáért, Észak-Macedóniáért, Koszovóért, Montenegróért és Szerbiáért is felel.

Antal Gábor, aki magyarországi  munkaköre mellett látja majd el a Lufthansa Csoport képviseletét további öt országban, sokat utazik majd, havonta legalább egy hetet a belgrádi irodában tölt, miközben szoros személyes kapcsolatban lesz a többi országgal is.

Antal Gábor

Fotó: Fóti Péter

Antal Gábor szerkesztőségünk kérdésére elmondta, hogy az ő feladatkörének bővülése része a Lufthansa-érdekeltségek átszervezésének. A légitársaság nem titkolt célja, hogy költségtakarékosabbá és hatékonyabbá tegye értékesítési tevékenységét is, egyéb átszervezések mellett.

Az ismert légügyi szakember a magyarországi munkakörével megegyező feladatot kapott Albániában, Észak-Macedóniában, Koszovóban, Montenegróban és Szerbiában.

De a világ többi részéhez hasonlóan több közép- és kelet-európai országban is átszervezték a Lufthansa-képviseletet. Így például mostantól Lengyelországhoz tartozik a cseh képviselet, illetve Romániához a bolgár iroda.

A Lufthansa közleményében Peter Pullem, a légitársaság sales tevékenységéért Közép-, Kelet- és Dél-Kelet-Európában, Izraelben, Oroszországban és a Független Államok Közösségében (a korábbi szovjet tagköztársaságokban) felelős vezetője méltatta a Lufthansához 1989-ben csatlakozott magyar szakember eddigi munkásságát, és sok sikert kívánt Antal Gábornak.