Apaczeller Krisztina a Deutsche Hospitalitynél folytatja

Forrás: turizmus.com

 2020. szeptember 08. 17:13

A tapasztalt turisztikai szakember 2020. szeptember 1-jétől a Deutsche Hospitality kötelékében folytatja pályafutását az IntercityHotel Budapest értékesítési és marketingigazgatójaként.
Nyolc év utazási iroda, majd 21 év szállodai (Kempinski, Danubius/ Radisson Blu Béke) tapasztalat után Apaczeller Krisztina az elsők között csatlakozott az újonnan épülő, budapesti IntercityHotel pre-opening csapatához és vállalta a ház piacra lépésével járó feladatokat.

Apaczeller Krisztina

Fotó: Báró Mónika

A szakember felel a brand piaci bevezetéséért Magyarországon, és a szálloda pozicionálásáért. Feladata az üzleti terv, értékesítési és disztribúciós stratégia kialakítása és megvalósítása, továbbá a négycsillagos hotel marketingkommunikációja.
A budapesti egység a lánc újgenerációs házaként Metteo Thun dizájnja alapján 312 modern, világos szobával, étteremmel, bárral, konferenciakapacitással és 200 férőhelyes mélygarázzsal várja a vendégeket  2021 tavaszától a megújult Baross téren, a Keleti pályaudvarnál.  A szálloda szeptember elsejével megnyitotta pre-opening irodáját és megkezdte a munkát a jövő évi nyitással kapcsolatban.

A Deutsche Hospitality IntercityHotel márkája 40 városi szállodát foglal magában, elsősorban repülőtereken, vasúti főpályaudvarok közelében, Németországban, Ausztriában, Hollandiában, Omanban és Kínában, és további 20 szálloda van jelenleg fejlesztés alatt. A Deutsche Hospitality olyan szállodai brandeket képvisel, mint például a Steigenberger Hotels & Resorts, a MAXX by Steigenberger, a Jazz in the City Hotels és a skandináv Zleep Hotels márkák.

Apaczeller Krisztina új elérhetősége: krisztina.apaczeller@intercityhotel.com
Tel.: +36 30 0121 744