Bahrainben folytatja a Four Seasons Hotel Gresham Palace kommunikációs vezetője

 2014. június 10. 16:05

Szabó Veronika, a Four Seasons Budapest kommunikációs és közösségi média szakértője június 15-tõl a Four Seasons Hotel Bahrain Bay nyitó csapatában folytatja pályafutását.

A Közel-Kelet ékköveként emlegetett Four Seasons hotel az egzotikus szigetország Bahrain fővárosában, Manamában nyit 2014. decemberében. A Four Seasons Hotel Bahrain Bay jelentős beruházás, a "Bahrain Bay" projekt legkiemelkedőbb fejlesztése. A hotel a beruházás alapját képező mesterséges sziget központi részén foglal helyet, a H betűt formázó épületet a nemzetközileg elismert tervezőiroda a Skidmore, Ownings and Merrill jegyzi.

 

A hotel 273 szobája 44 emeleten található, és mind tökéletes kilátást nyújt az Arab-öbölre. Hét étterme, megannyi rendezvényterme, illetve wellness részlege révén a ház a jelenleg 93 hotelt számláló Four Seasons szállodalánc legnagyobb beruházása.

A Four Seasons Hotel Bahrain Bay megnyitása a kanadai szállodalánc közel-keleti dinamikus terjeszkedésének második állomása. A Four Seasons Dubai októberi nyitását követően Bahrain, Abu Dhabi és Kuwait desztinációkkal bővül majd a Four Seasons család.

A több mint tíz éves tapasztalattal rendelkező szakember a hotel teljes külső és belső kommunikációját, valamint a kiterjedt ügynökségi hálózatot fogja irányítani. Elérhetősége változatlan marad: veronika.szabo@fourseasons.com

Szabó Veronika utódát még keresi a szálloda, feladatkörét átmenetileg a hotel marketingigazgatója Fouad Shafik (fouad.shafik@fourseasons.com) veszi át.