Elhunyt Bányai Gábor, a mádi Hotel Botrytis igazgatója

Forrás: turizmus.com

 2024. június 18. 09:25

Hétfőn egy kisteherautó halálra gázolta lakhelyén, Rakamazon Bányai Gábort, a mádi Hotel Botrytis igazgatóját. Bár a baleset helyszínére mentőhelikopter is érkezett, nem tudták megmenteni az életét. Mindössze 37 éves volt.

A hírek szerint egy lengyel kisteherautó gázolta halálra Bányai Gábort a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Rakamaz belterületén.

frissmedia.hu beszámolója szerint egy helyi szemtanú azt mondta, a környék életveszélyes, még zebra sincs, és bár a problémát a város önkormányzatának jelezték már, ennek ellenére semmi nem történt. A tragédiáról elsőként beszámoló híroldalon az is olvasható, hogy a helyiek szerint a tragédia helyszíne reggelente valóságos akadálypálya, nem könnyű átjutni az úttest egyik oldaláról a másikra. Sok esetben a kamionok is szabálytalanul parkolnak, ez is nehezíti az átkelést.

37 évesen elhunyt Bányai Gábor, a a mádi Hotel Botrytis igazgatója

Fotó: Bányai Gábor / Facebook

 

A szemtanúk elmondása szerint a szállodavezető egy út szélén álló kamion elől lépett ki, amikor elütötte a teherautó. A gépkocsi sebessége nem volt nagy, de a fiatalember a jármű alá került. A kiérkező mentősöknek sikerült ugyan stabilizálni az állapotát, majd mentőhelikopterrel kórházba vitték, azonban ott belehalt súlyos sérüléseibe.

A baleset áldozata jelenlegi megbízatása előtt sales pozíciót töltött be a miskolctapolcai Avalon Resort & SPA-ban, korábban pedig front office managerként dolgozott a tarcali Gróf Degenfeld Szőlőbirtok és Kastélyszállóban – írja a Turizmus Online.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.