Bársony Pétert Bogdán Csaba váltja a velencei TDM élén

Forrás: turizmus.com

 2017. június 22. 16:04

Bársony Péter Bogdán Csabának adja át a stafétát a Velencei-tó Turizmusáért TDM Egyesületben.

Bársony Pétert 2014. decemberében nevezték ki a Velencei-tó Turizmusárét TDM Egyesület élére. Az elmúlt két és fél évben újraépítette a szervezetet, új alapokra helyezte annak működését.

A szakember,  illetve az általa vezetett csapat munkája nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Velence városa jelentős vendégéjszaka-szám növekedést ért el az elmúlt időszakban. Számos fejlesztés, újítás, illetve előremutató projekt valósult meg. Ide tartozik a város nagy rendezvényeinek modernizálása, (Velencei Karnevál, Szt. Orbán Borünnep, Velence város születésnapja és Szent István Ünnep), a weboldal megújítása és az online kommunikációt fókuszba helyező stratégia, a városba látogató vendégeket szállító elektromos golfbusz, azaz a Velence Busz beindítása, a Tourinform iroda megnyitása a Velence Korzón, vagy a Velence brandingelt ajándéktárgyak piaci bevezetése.

Bogdán Csaba

Az egyéb tisztségeiben jelentősen megnövekedett feladatai miatt távozó elnök Bogdán Csabának adja át feladatait, aki elnökségi tagként eddig is jelentős részt vállalt mind a stratégiai tervezési munkában, mind azok megvalósításában, elsősorban a sport rendezvények és sportturisztikai tematika vonatkozásában. Az új elnök a Velencei-tavi turisztikai terület szintén fontos személyisége, a helyi kerékpáros élet egyik meghatározó alakja, aki jelentős tapasztalatokkal rendelkezik rendezvények, országos rendezvénysorozatok szervezésében, jól ismeri a Velencei-tavi turisztikai termékkört és előremutató látásmódjával jó partnere lesz a turisztikai szakmának.

Elérhetősége: csababogdan@icloud.com, +36 70 369 4466.

Bársony Péter továbbra is tagja marad az egyesület elnökségének, aktívan részt vesz annak Velencei-tavi turizmust propagáló/fejlesztő munkájában.