Új vezetőség a BKIK turizmus és vendéglátás osztályának élén

Forrás: turizmus.com

 2024. április 02. 15:19

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) idei tisztújító választása változást hozott a Kereskedelmi tagozat V. Turizmus és Vendéglátás osztályának élén.

A kamara hivatalosan bejelentette az osztály új vezetőinek kinevezését, akik határozott célkitűzéseikkel és gazdag tapasztalatukkal hivatottak elősegíteni az iparág fejlődését és a szakmai közösség erősítését.

A BKIK Kereskedelmi tagozat V. Turizmus Vendéglátás osztályának új vezetősége:

Elnök: Szatmáry-Jähl Angéla (Mátyás-Központ Kft.)

Alelnökök: Paraczkyné Budai Erika (Unlimited Travel Kft.), Gál Gábor (Hotelinfo Kft.)

Szatmáry-Jähl Angéla, Gál Gábor és Paraczkyné Budai Erika

Fotó: BKIK

 

Szatmáry-Jähl Angéla az osztály új elnöke, hosszú évek óta szolgálja a turizmusban tevékenykedő vállalkozások érdekeit, kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkezik, mind a turizmusban ,mind a kereskedelemben. Több évtizedes vállalkozói múltja és stratégiai gondolkodása új lendületet hozhat az osztály tevékenységébe.

Paraczkyné Budai Erika több mint 30 éves szakmai múltra tett szert a turizmus  területén. Idegenforgalmi szakközgazdászként a szakma aktuális problémáinak felvázolásával  és megoldások keresésével segítheti a támogató kamarai munkát. Vallja, hogy fontos az együtt gondolkodás a szakma minden területén tevékenykedő vállalkozásokkal és a szakmai szervezetekkel.

Gál Gábor elkötelezett a szakmai közösség összetartásában és az iparág fejlődésében. Nagy hangsúlyt fektet a szakmai együttműködések erősítésére és a vállalkozók támogatására a turizmus és vendéglátás területén. A fenntartható fejlődés és a digitális innováció iránti elkötelezettsége új perspektívát hozhat a kamara tevékenységébe.