Bocsák Zsófia a Kartago Tours új cégvezetője

Forrás: turizmus.com

 2023. augusztus 17. 20:33

2023. augusztus 17-től a Kartago Tours Zrt. vezetőjének Bocsák Zsófiát nevezte ki Jiři Jelinek, az anyacég DER Touristik kelet-európai regionális központjának igazgatója.

Bocsák Zsófia

Fotó: privát fotó

Bocsák Zsófia 2021-ben került a Kartago Tourshoz termék- és értékesítési manager pozícióban. Az idei évben munkaköre a marketingvezetői tevékenységgel is kiegészült. Cégvezetőként a szakember mostantól a teljes magyarországi működést irányítja, emellett a fenti területekért továbbra is közvetlenül felel.

Elérhetősége:
Telefon: +36 20 669 0307
E-mail: zsofia.bocsak@kartagotours.hu

Helyettesének Bajzáth Beátát, a produkciós osztály vezetőjét nevezték ki.  A szakember 2000 óta erősíti a Kartago Tours csapatát.

Júliusban csatlakozott a Kartago Tourshoz project és process manager munkakörben Lehóczki Márta. A korábban utazási magazin főszerkesztőjeként és lapigazgatójaként a turizmus szektorban több mint tíz év tapasztalatot szerzett szakember a Kartago Tours újonnan létrehozott pozíciójában folyamatok kidolgozásáért és optimalizálásáért, valamint a régiós projektek megvalósításáért fog felelni.

A Kartago Tours 1996 óta van jelen Magyarországon. A német REWE Group, azon belül a DER Touristik divízió tagja, amely Közép-Európa legnagyobb utaztató cégcsoportja.