Bosznai Károly a Felix Kitchen&Bar új értékesítési igazgatója

Forrás: turizmus.com

 2022. március 30. 13:32

Bosznai Károly a FELIX Kitchen&Bar értékesítési igazgatójaként visszatért a vendéglátás és a rendezvényszervezés világába.

Bosznai Károly főiskolai évei alatt külföldön szerzett tapasztalatot a turizmus különböző területein, majd hazatérve több utazási iroda értékesítési és marketingfeladatait látta el.

Bosznai Károly

Fotó: Felix Kitchen&Bar

Itthon nevéhez fűződik a Symbol Budapest gasztronómiai komplexum több egységének a beindítása, és a turisztikai szakma kötetlen networking eseményének, a T-DAY-nek a megfogalmazása és rendszeres megszervezése évről évre.

A szakember 6 évet töltött el a Buddha-Bar Hotel Budapest rendezvényigazgatójaként, ahol munkatársaival együtt számos, nemzetközi szinten is emlékezetes eseményt és rendezvényt valósított meg. Ezek közül is kiemelkedtek a F1 Magyar Nagydíj hétvégén megrendezésre kerülő after partyk, amelynek szervezése azóta is hozzá tartozik.

A Hungexpo értékesítési és szponzorációs igazgatójaként tett két és fél éves kitérőt követően 2021 év végén ismét „hazatért" a vendéglátás és a rendezvényszervezés világába, mint a Felix Kitchen&Bar értékesítési igazgatója.

A Felix Kitchen&Bar 2019 második negyedévében nyitott meg az Ybl Miklós által tervezett, eredetileg szivattyúházként üzemelő épületben a Várkert  Bazár szomszédságában. Azóta egy teljes értékű kortárs művészeti térré nőtte ki magát magas szintű gasztronómiai kínálattal és bárkultúrával. A Wine Spectator borszaklap Award of Excellence díjával felkerült a világ legjobb boréttermeinek nívós listájára, 2021-ben pedig Michelin-tányér elismerést szerzett.

Bosznai Károly elérhetősége:
Tel.: +36 20 776 2327
E-mail: bosznaik@felixbudapest.com