Bővült az IntercityHotel Budapest pre-opening csapata

Forrás: turizmus.com

 2021. február 09. 11:05

A tervezett ütemben haladnak a Deutsche Hospitality első magyarországi szállodájának, a Keleti pályaudvarnál található 312 szobás Intercityhotel Budapest nyitási feladatai. A márciusi nyitás közeledtével tovább bővült a szálloda menedzsmentje és gőzerővel folynak az előkészületek.

Szávity Krisztina

Fotó: IntercityHotel Budapest

Szávity Krisztina, több évtizedes vezetői és gazdasági területen szerzett tapasztalattal az IntercityHotel Budapest gazdasági igazgatója. A szakember az ELTE Bölcsészettudományi kara (orosz-szerb-horvát, finn-orosz nyelvszak) elvégzése után a Budapesti Gazdasági Főiskolán mérlegképes könyvelői diplomát szerzett. Ezzel párhuzamosan telekommunikációs területen, mint cégvezető kezdte pályafutását, majd egy magyar cégcsoport pénzügyi igazgatójakként több mint 45 cég pénzügyeiért felelt.

2010-től a fővárosi BTDM Nonprofit Kft.-nél folytatta karrierjét, ahol Budapest turizmusfejlesztéséért és ezzel együtt a Budapest kártya fejlesztéséért, értékesítéséért, továbbá a Budapesten található Tourinform-irodák működtetéséért felelt.

2013-tól a KÉSZ-csoport turisztikai üzletágának lett a gazdasági vezetője, ahol 3 belföldi szállodát, továbbá egy belföldi és egy külföldi apartmanházat üzemeltettek. Részt vett a Four Points by Sheraton Kecskemét nyitásában is.

Elérhetősége: krisztina.szavity@intercityhotel.com

 

Ónody Tünde

Fotó: IntercityHotel Budapest

Ónody Tünde, az IntercityHotel Budapest housekeeping vezetője. Szakmai pályafutását 36 évvel ezelőtt a HungarHotelsnél kezdte, majd jogutódjánál, a Danubius Zrt.-nél folytatta, és onnan csatlakozott ez év januárjában az újonnan épülő IntercityHotel Budapest nyitó csapatához.

Pályáját gondnoknőként a Fórum Szállodában kezdte, majd a Stadion Szállodában járta végig a ranglétrát az emeleti munka területén.

27 éves vezetői gyakorlattal részese volt 2009-ben a Stadion Szálloda (mai nevén Danubius Hotel Aréna) megújulásában, majd  2013–2020 között az Aréna Szálloda és a 499 szobás Danubius Hotel Hungária housekeeping manageri pozícióját bízták rá.

Elérhetősége: tunde.onody@intercityhotel.com


Bodócs László

Fotó: IntercityHotel Budapest

Bodócs László januárban csatlakozott a tavasszal nyitó IntercityHotel Budapest csapatához executive chef-ként. 2001-ben a Szidónia Kastélyszálloda konyhafőnök-helyetteseként kezdte pályáját, majd a ceglédi négycsillagos Aquarell Hotel konyhafőnökeként dolgozott.

Diplomája megszerzése után corporate chefként a budapesti Waldorf-csoporthoz igazolt, ahol több egység vendéglátásának irányításával bízták meg. 2013-tól executive chefként folytatta pályafutását az újonnan nyíló kecskeméti Four Point by Sheraton szállodában. Több sikeres rendezvény és elismerés mellett csapatával 2016-ban a Gault & Millau étteremkalauzban 11 pontot értek el, és 2017-ben a legjobb Európai executive chefnek jelölték a Marriott szállodaláncnál.

2021 januárjában ismét Budapestre költözött, hogy korábbi szakmai tapasztalatait összegezve kialakítsa a német IntercityHotel lánc budapesti egységének éttermi, BistroLounge és Green meeting kínálatát a fenntarthatóság jegyében.

Elérhetősége: laszlo.bodocs@intercityhotel.com