Budapestről koordinálják a Moore hotel és turizmus tanácsadási tevékenységét

Forrás: turizmus.com

 2022. február 14. 08:15

Takács Mártont, a Moore Hungary Hotel és turizmus tanácsadási üzletágának vezetőjét nevezték ki a Moore Global újonnan megalakult Hotel és turizmus munkacsoportjának élére. A globális szektorvezetők feladata a 233 Moore-tagvállalat közötti együttműködés erősítése az adott iparágban.

Takács Márton 2021 márciusában csatlakozott a Moore Hungary csapatához. A közgazdász végzettségű szakember több mint egy évtizedes szállodafejlesztésre, illetve turizmusfejlesztési stratégiára fókuszáló tanácsadói múlttal rendelkezik. Pályafutása során már több mint száz komplex szállodaberuházási és turizmus iparági projektben vett részt - közölte lapunkkal a vállalat,

A Hotel és turizmus szektor mellett most két további szektort is kialakítottak a Moore hálózatán belül: a Pénzügyi szolgáltatások szektor élére Ewen Fleminget, a Johnston Carmichael londoni irodavezetőjét, az ESG (Környezet,társadalom és irányítás) szektor vezetőjének pedig Mary Tresselt, a kaliforniai Armanino LLP üzletágvezetőjét nevezték ki.

Az újonnan kinevezett globális szektorvezetők (balról jobbra): Takács Márton, Mary Tressel és Ewen Fleming

Fotó: Moore

A világ egyik vezető tanácsadó és könyvvizsgáló vállalataként ismert Moore Global már számos iparágban létrehozta azokat a szektorokat, amelyeknek célja a hálózaton belüli tudás hatékony megosztása, együttműködések kialakítása, tréningek és újítások végrehajtása annak érdekében, hogy a hálózatban jelenlévő legjobb gyakorlatok valamennyi üzleti partner és alkalmazott számára elérhetővé váljanak.

A már korábban meglévő szektorok a következők: Média és szórakoztatóipar, Energetika, Bányászat és megújuló erőforrások, Gyártás és kereskedelem, Tengerészet, valamint Ingatlan és építőipar.

Takács Márton kinevezése tovább erősíti a Moore Hungary nemzetközi hotel és turizmus tanácsadási tudásközpont-szerepét, a lépés nyomán tovább szélesednek kapacitásépítési és információelérési képességei.