Csákány Csaba távozik a Gruber-reisentől

Forrás: turizmus.com

 2016. szeptember 06. 16:54

A Gruber-reisen hazai képviseleti irodáját januárban megnyitó, és azóta a céget vezető Csákány Csaba távozik az osztrák utazásszervezőtől.

Mint ahogy szerkesztőségünknek elmondta, pár hónap előkészítés után januárban nyitották meg a Gruber-reisen magyarországi irodáját – a cég az ő ötlete alapján jött be a magyar piacra, és terjesztette ki az ügynöki hálózatát 4-5 partnerről a mostani több mint 100 irodára.

A jövőbeni, hazai piaci tevékenység mikéntjében azonban a tulajdonossal eltérő álláspontot képviseltek, így egyetértésben ugyan, de elváltak útjaik. Partnereinek ezúton szeretné megköszönni az elmúlt időszak nem kevés támogatását.

Későbbi tevékenységét továbbra is az idegenforgalom területén képzeli el, de most néhány hónapig pihen.

A Gruber-reisen Ausztriában a Terra Reisen után a 2. legnagyobb autós utakat szervező iroda, közel 300 alkalmazottal, mintegy 20 saját közvetítő irodával és egy saját tulajdonú Brac-szigeti szállodával.

A magyarországi képviseleti iroda Csákány Csaba távozása után is működik, Guba Tímea az ismert elérhetőségein továbbra is az értékesítő partnerek rendelkezésére áll.

A Gruber-reisen jövőbeni terveiről a cég a nyári szezon végén küld majd hivatalos tájékoztatást.