Családias hangulatról álmodik az ötcsillagos Viniferát vezető házaspár

Forrás: turizmus.com

 2023. február 13. 13:30

Az életben is egy párt alkotnak a 2023 nyarán nyíló ötcsillagos Vinifera Hotel vezetői. Bogyó István igazgatóként az üzemeltetés irányításáért, míg felesége, Bogyó-Szatmári Éva igazgatóhelyettesként elsősorban a vendégek kényelméért lesz felelős.

Mindkét szakember külföldi tapasztalatszerzés után, több mint 10 éve csatlakozott a Continental Group csapatához, azóta számtalan helyzetben és pozícióban képviselték a cégcsoport tulajdonosai által fontosnak tartott értékeket.

Bogyó-Szatmári Éva és Bogyó István

Fotó: Continental Group

Bogyó-Szatmári Éva 12 éve a front office részlegen kezdte munkáját, ezt követően corporate sales managerként dolgozott, majd a folyamatosan növekvő vállalat üzleti kapcsolattartójává vált.

Bogyó István 14 éve tevékenykedik a Continental Group kötelékében. Pályafutását recepciósként kezdte, majd – a szállodai ranglétrát bejárva – front office manager, később pedig szállodaigazgató lett, a Hotel Clark 2018-ban az ő vezetésével nyitotta meg kapuit. A szakember 2020 óta a cégcsoport fejlesztéseiben segédkezett.

A házastársként több mint 10 éve egy párt alkotó szakemberek családias hangulat kialakítására törekszenek, mely nemcsak a vendégek, hanem a munkavállalók részére is érezhető lesz. Hisznek a csapat összetartásában és abban, hogy sikereket csak közösen lehet elérni.

Elérhetőségük:

Bogyó István – ibogyo@vinifera.hu

Bogyó-Szatmári Éva – eszatmari@vinifera.hu