Csándli Balázs a LUA Resort Balatonfüred szállodaigazgatója

Forrás: turizmus.com

 2022. május 23. 10:52

A 2018-ban „Az év ifjú szállodása” címet nyert Csándli Balázs Balatonfüred új szállodájának igazgatójaként folytatja pályafutását.

Amint arról korábban beszámoltunk, május 16-tól birtokba vehették a vendégek Balatonfüreden, az északi part új kikötője mellett található, felnőttbarát szolgáltatásokat kínáló, 78 szobás luxus resortot.

Csándli Balázs

Fotó: LUA Resort

Csándli Balázs ötcsillagos karrierje korán indult; közvetlenül a diploma megszerzése után lehetősége nyílt nemzetközi környezetben is tapasztalatot szerezni; a The Ritz Carlton Vienna nyitó csapatának tagjaként 2 bár menedzseléséért felelt, amelyre mint a karrierjét két legmeghatározóbb évre tekint vissza.

Pályafutását a Hotel Azúr Prémium hotel managereként folytatta, amelyre karrierjét meghatározó mérföldkőként tekint. Munkássága alatt a szálloda besorolása 4 csillagról 5 csillagra emelkedett, elnyerték a Magyar Turizmus Minőségi Díjat, két kategóriában a World Luxury Hotel Awardsot és 2018-ban csapatával megszerezte a Business Traveller Hungary/Business Excellence „A legjobb vidéki businesshotel” díját is.

A szakember ezt követően Mallorcán kamatoztatta tapasztalatait, ahol a sziget leghíresebb éttermét, a Sansibar Wine-t irányította, majd egy ausztriai síparadicsomban található pályaszállás újranyitását menedzselte. Hazatérését követően a Zala Springs Golf Resort Hospitality Directoraként dolgozott.

„Sokat beszélgettünk arról, hogy mit is jelent nálunk a fenntarthatóság és felelős működés. Ha meghalljuk azt a szót, hogy eco, akkor elsőre nem a friss és ropogós ágynemű, a funkcionális design vagy a minőségi belső tér jut az eszünkbe. De mégis, mindez lehet egyszerre fenntartható és vonzó. A luxus nálunk a minőségi időről is szól, arról, amivel ritkán rendelkezünk. Amikor ez megadatik, akkor törekedni kell arra, hogy valóban éljük meg a feltöltődés pillanatát. Ez hozzájárul ahhoz, hogy a nyaralásból hazatérve hosszú távon őrizhessük meg a testi-lelki megújulás élményét.” – mondta Csándli Balázs, a LUA Resort***** Balatonfüred frissen kinevezett igazgatója.

Elérhetőségei:
E-mail: director@luaresort.com
Mobil: 06/30-072-4860

Csándli Balázzsal a minap Érczfalvi András beszélgetett a Trend FM Turizmus.com műsorában: