Dedák Angéla a Szent István-bazilika új turisztikai vezetője

Forrás: turizmus.com

 2021. július 05. 11:59

Tapasztalt turisztikai szakembert választott a Szent István-bazilika az újranyitáshoz. Dedák Angéla július 1-jétől a létesítmény új turisztikai vezetője.

Dedák Angéla a pandémia időszak előtt a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ hálózatvezetője volt, előtte a Magyar Turizmus Zrt.-nél dolgozott, mint a Dél-alföldi Régió marketingvezetője, illetve öt éven keresztül Hollandiában Magyarország turisztikai képviselőjeként segítette a beutazó turizmust.

Dedák Angéla

Fotó: saját fotó

A szakember hollandul, angolul és oroszul beszél, e mellett turisztikai és marketingszakértői, idegenvezetői és tanári végzettséget szerzett.

Elképzelése szerint a Szent István-bazilika turizmusát a jövőben meghatározza a beutaztató irodákkal, turisztikai szakmai szervezetekkel, oktatási intézményekkel való szoros együttműködés, a kulturális és művészeti programok egyre bővülő köre, a tervezett jegyiroda megnyitása.

A szakember munkája során harmóniára törekszik az egyházi és a világi programok összeegyeztetésénél, tervei között szerepel, a Bazilika 2022-es árainak meghatározása, szem előtt tartva, hogy a beutaztató irodák mielőbb ki tudják adni ajánlataikat, melyből nem maradhat ki Budapest ikonikus épülete sem.

Elérhetősége: turizmus@basilica.hu