Dénes Judit a Kempinski új értékesítési és marketingigazgatója

Forrás: turizmus.com

 2020. október 06. 15:46

Szeptember 1-jén Dénes Judit vette át a Kempinski Hotel Corvinus Budapest értékesítési és marketingigazgatói pozícióját Schmidt Alexandrától, aki anyai örömök elé néz.

Dénes Judit 2000-ben management gyakornokként kezdte karrierjét a pekingi Kempinski Lufthansa Központban.

Dénes Judit

Fotó: Kempinski Hotel Corvinus

2002-ben csatlakozott a Kempinski Hotel Corvinushoz konferencia- és bankett értékesítési koordinátorként. Az évek során folyamatosan felfelé lépkedve a ranglétrán, mind a corporate sales, mind a csoportos értékesítés területén gazdag tapasztalatokat szerzett. Szülési szabadsága után egy ideig marketingmenedzserként erősítette a csapatot, nevéhez fűződik a szálloda catering szolgáltatásának, a The Kitchen Caters brandnek az elindítása. Az utolsó két évben értékesítési igazgatói pozíciót töltött be a proaktív értékesítési csapat élén.

Dénes Juditnak – akinek erőssége a helyi és nemzetközi ügyfélkör, valamint a globális piaci trendek ismerete –, a vezetőség fontos szerepet szán abban, hogy a jelenlegi megváltozott üzleti környezetben új értékesítési stratégiákat dolgozzon ki és megőrizze a szálloda piaci részesedésének arányát.

Elérhetőségei:  judit.denes@kempinski.com, +36 20 474 5073.