Diederik Pen a Wizz Air ügyvezető alelnökévé lépett elő

Forrás: turizmus.com

 2017. március 20. 13:05

Április 1-jével Diederik Pen üzemeltetési igazgatót ügyvezető alelnökké léptette elő a Wizz Air, üzemeltetési igazgató pozíciójának megtartása mellett.

Diederik Pen 2013 januárjában érkezett a Wizz Airhez üzemeltetési igazgatóként, és az elmúlt években élvonalbeli teljesítményt ért el a légitársaság üzemeltetési csapatával a legalacsonyabb költségek és megbízható üzemeltetés fenntartása mellett – írja a légitársaság közleményében.

A Wizz Air az iparágban páratlan, 12 órát meghaladó kihasználtsággal működteti Airbus A320 és A321 típusú repülőgépekből álló flottáját, amely Európában az egyik legfiatalabb és az egyik legalacsonyabb járattörlési mutatóval büszkélkedhet.

Diederik Pen

Fotó: Wizz Air

Az új pozíció székhelye a Wizz Air budapesti üzemeltetési központja. Diederik Pen közvetlenül a vállalat vezérigazgatójának jelent, egyúttal a Wizz Air felsővezetői csapatának tagjaként a vállalat járatüzemeltetési vezetőjét és több más vezetőjét is közvetlenül irányítja.

Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója elmondta, "Diederik fontos szerepet játszott a vállalat elmúlt négy évben megvalósult jelentős növekedésében és fejlődésében. Előléptetése tükrözi, mennyire fontos volt az erős üzemeltetési csapat ahhoz, hogy a jelen pénzügyi évben 20 százalékkal növeljük kapacitásunkat és 2017-ben 15 ország 28 városára terjesszük ki bázisainkat."

Kapcsolódó cikkek

Bordeaux-ba a Wizz Airrel

2017. március 01.