Dominik Sołtysik az Orbis SA Igazgatóság tagja

Forrás: turizmus.com

 2016. június 06. 16:40

Az Orbis SA felügyelőbizottsága Dominik Sołtysiket az igazgatóság tagjává nevezte ki. Az új tag a vagyonkezelésért, a fejlesztésekért és a technikai területért felel.

Dominik Sołtysik a Toulous-i Üzleti Főiskolán végzett közgazdászként, szakmai pályáját pénzügyi auditorként kezdte a Salustro Reydelnél. 2003-ban csatlakozott az Accor Csoport párizsi központjának a pénzügyi részlegéhez. 2010-ben az Accor-Pannonia Hotels Zrt. pénzügyi igazgatójának nevezték ki Magyarországon. Pályája során számos pénzügyi pozíciót töltött be és széles körű tapasztalatokat szerzett pénzügy, vagyonkezelés- és fejlesztés terén Párizsban, Londonban, Budapesten és Varsóban.

Az Orbis SA-nál ő felel a szállodai ingatlan portfolió menedzsmentjéért és a Csoport fejlesztéséért Lengyelországban és a kelet-európai országokban. Számos vállalati projektet irányított, többek között az Orbis-AccorHotels mérföldkőnek számító tranzakcióját is 2015-ben. Igazgatósági kinevezését megelőzően 3 évet töltött el Vagyonkezelési Igazgatói pozícióban az Orbis SA-nál.