Egyiptomból érkezett a Hilton Budapest City új igazgatója

Forrás: turizmus.com

 2018. július 31. 13:24

Júniustól Mehdi Othmani a Hilton Budapest City új igazgatója. A Hilton Worldwide ezúttal is a céghez hosszú évek óta hűséges, több mint húszéves szállodaipari tapasztalattal rendelkező szakembert nevezett ki vezérigazgatói pozícióba.

Mehdi Othmani

Mehdi Othmani a szintén a lánchoz tartozó Hilton Salalah, a Hilton Kampala és a Hilton Plaza Hurghada ügyvezető igazgatói székét cserélte most a Hilton Budapest City igazgatói pozíciójára. A szakember tunéziai születésű német állampolgár, aki számos országban élt és dolgozott már világszerte. Többek között Mexikóban, a Dominikai Köztársaságban, a Turks- és Caicos-szigeteken, Marokkóban, Kenyában, Egyiptomban, Ugandában és Ománban. Mielőtt a Hilton Worldwide-hoz csatlakozott, a Mövenpick Hotels and Resorts láncnál és a Rewe Touristiknál dolgozott.

A szakember elkötelezett a környezetvédelem mellett, korábbi szállodájában, a Hilton Salalah-ban nemzetközi sikereket ért el e téren, a szálloda Green Globe tanúsítvánnyal rendelkezik.

A Hilton Budapest City eddigi igazgatója, Rainer Gieringer, aki közel négy éven át vezette a házat, a jövőben az Athénée Palace Hilton Bukarest szálloda vezetéséért felel.