Élete szabadabbik felét kezdi meg Véha Zsuzsa

Forrás: turizmus.com

 2015. március 26. 17:01

A Magyar Utazási Irodák Szövetségének március 26-i elnökségi ülésén kedves szavakkal búcsúztatták nyugdíjba vonulása kapcsán Véha Zsuzsa titkárságvezetőt, megköszönve neki az elmúlt 10 évben végzett áldozatos, lelkiismeretes munkát.

A szakember (a képen középen) az utaztatás minden szegmensét kipróbálta az évek során, 10 évig az IBUSZ-ban, utána újabb 5 évig a Budapest Touristnál szerzett tapasztalatokat kiutaztatás és beutaztatás területén, utóbbi helyen már Molnár Gabriellával vállt vállnak vetve.

A következő állomás a Máv Tours és annak átalakuló irodái voltak, ahol igazgatói státuszban kamatoztatta tudását, amelyet aztán kisebb irodák után az MKEH-ban is a hazai utaztatási szakma javára fordíthatott. A kitérő után a Magyar Turizmus Zrt. jogelődjénél a film-, videó- és diaterjesztést vezette, majd a kutatási igazgatóságon dolgozott, innen igazolt át a MUISZ-hoz 2005-ben.

Valószínűleg minden kollégája egyetért azzal, hogy Véha Zsuzsa az elmúlt 10 évben mindig többet tett, mint ami elvárható, segítőkész, lelkiismeretes hozzáállása sok helyzetben megkönnyítette a tagság, kollégái, illetve a MUISZ partnereinek munkáját. Mint mondta, mostantól az aktív nyugdíjas évekre koncentrál majd, végre kellő időt fordíthat azokra a dolgokra a magánéletében, amelyeknek mindig is szeretett volna több figyelmet szentelni, és több időt tölthet hobbijaival is, amelyek sorában az első helyen természetesen az utazás áll.