Elhunyt az Adios-Gyula Utazási Iroda tulajdonos-ügyvezetője

Forrás: turizmus.com

 2022. január 10. 14:55

Súlyos betegség után, 59 éves korában elhunyt Adorjánné Somogyi Katalin, az Adios-Gyula Utazási Iroda tulajdonos-ügyvezetője. Temetésére január 21-én 11 órakor kerül sor a gyulai Református ótemetőben.

Adorjánné Somogyi Katalin Gyulán született, középiskolai tanulmányait a bajai német nyelvű gimnáziumban végezte, majd felsőfokú német nyelvvizsgát szerzett. Az idegenvezetői tanfolyam elvégzése után a békéscsabai IBUSZ irodában kezdett el dolgozni, mint idegenforgalmi ügyintéző. Az irodai tevékenység mellett szívesen vezetett csoportokat bel- és külföldön egyaránt. Később a gyulai IBUSZ irodában folytatta munkáját.

Adorjánné Somogyi Katalin

Fotó: privát fotó

2000 áprilisában férjével közösen nyitotta meg saját utazási irodáját először a WEST-Travel égisze alatt, majd azt követően Adios-Gyula Utazási Iroda néven. Széles körű, jól működő partnerkapcsolatot épített ki hazai és külföldi utazásszervezőkkel, volt NDK-s irodákkal német beutaztatást szervezett Gyulára. Nagyon szerette az embereket és a hivatását. 40 éves pályafutása alatt soha egyetlen kifogás, reklamáció panasz nem merült fel az iroda vagy az ő munkájával kapcsolatban – tudtuk meg férjétől, Adorján Lászlótól.