Ensana Hotels: Mácsai Péter és Heréb István új pozícióban

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 09. 10:59

Mácsai Pétert az Ensana Health Spa Hotels magyarországi klaszterigazgatójává, Heréb Istvánt a szállodacsoport magyarországi értékesítési és marketingigazgatójává nevezték ki.

Megírtuk, hogy Ensana márkanév alatt megszületett Európa legnagyobb gyógyszállodalánca. A változáshoz kapcsolódóan személyi változások is történtek.

Mácsai Péter és Heréb István a jelenlegi hévízi és sárvári menedzsmenttel közösen látja el az újonnan létrejött Ensana Health Spa Hotelshez tartozó – korábban a Danubius Health Spa Resort márkanév alatt futó – öt hazai gyógy-wellness szálloda, így a budapesti Thermal Margitsziget és a Grand Margitsziget, a sárvári Thermal Sárvár, valamint a hévízi Thermal Hévíz és a Thermal Aqua irányításával kapcsolatos feladatokat.

Mácsai Péter (balra) és Heréb István (jobbra)

Fotó: Ensana Hotels

A margitszigeti szállodák igazgatóját, Mácsai Pétert eddigi feladatai megtartása mellett az Ensana Health Spa Hotels magyarországi klaszterigazgatójává (3 desztináció, 5 szálloda) nevezték ki.

Elérhetőségei:
Telefon: +36 30 456 0505
E-mail: pmacsai@hu.ensanahotels.com

Heréb István, a margitszigeti szállodák eddigi értékesítési igazgatója és a spa-divízió központi marketingvezetője a teljes magyarországi Ensana-szállodacsoport értékesítési és marketingigazgatója lett.

Elérhetőségei:
Telefon: +36 30 663 6562
E-mail: ihereb@hu.ensanahotels.com